Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Η ΝΔ ανέστειλε την κομματική ιδιότητα του Β. Παπαγεωργόπουλου

Eπίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ: Μιλάνε εκείνοι που υπερασπίζονται ληστές, βιαστές, τρομοκράτες

«Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της σέβονται όλες τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Και είναι αυτονόητο, ότι μετά τη σημερινή καταδίκη του κ. Παπαγεωργόπουλου, αναστέλλεται σύμφωνα με το καταστατικό και κατά πάγια τακτική, η κομματική του ιδιότητα μέχρι την τελεσιδικία της σχετικής απόφασης» αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με την καταδίκη σε ισόβια για την υπεξαίρεση στο δήμο Θεσσαλονίκης του πρώην δημάρχου, Β. Παπαγεωργόπουλου.

«Ωστόσο, υποδείξεις σε θέματα πολυετών καθείρξεων ή ισοβίων δεν δέχεται η Νέα Δημοκρατία από τον Σύριζα. Ποιοι μιλάνε; Εκείνοι που υπερασπίζονται δημοσίως ληστές, βιαστές, τρομοκράτες και βαρυποινίτες;

Είναι εξοργιστικό και προκλητικό να προσάπτει σήμερα μομφές ο ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις που έγιναν πολύ καιρό πριν εκδικαστεί η υπόθεση στο δικαστήριο.

Άλλωστε, μήπως πριν από ενάμιση χρόνο, είχαν σχηματίσει γνώμη περί της ενοχής ή όχι, οι ίδιοι οι Δικαστές που αποφάνθηκαν σήμερα; Ή μήπως γνώριζε από τότε, μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ, την σημερινή απόφαση;

Μακάρι, τον ίδιο σεβασμό που δείχνει η Νέα Δημοκρατία απέναντι στη Δικαιοσύνη να μάθει να δείχνει ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του» προσθέτει η ανακοίνωση.

5 σχόλια:

  1. αυτό ειναι μόνο η αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ANTE ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
    ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lTo7AA-9TzI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. A κιφηνα καλα που ειναι ο Σαμαρας και γεμισαν οι φυλακες.Ποτε ειδες ρε κιφηνα να μπαινουν φυλακη;Μπηκε ποτε επι Ανδρεα επι Μητσοτακη επι Σημιτη επι Κωστακη επι Γιωργακη;εκτος αν δεν τοτε, γι αυτο κιφηνα βγαλε το γρασο απ τα ματια σου οεεεοοο..

      Διαγραφή
  3. κηφήνα 11.41 ο Σαμαρας θα ειναι ο τελευταιος και θα κλισει την πόρτα πισω του.Ακόμα παραμύθι τρως? κυβερνηση ΝΔ πασοκ έχουμε.Δεν μας εσωσε ουτε ο Σαμαρας ουτε η ΝΔ ξυπνα.Κηφήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News