Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση του Μέγα Αλέξανδρου Πέλλας

Ανακοίνωση

Την αναβολή του σημερινού αγώνα αποφάσισε η ΕΠΣ Ν. Πέλλας, λόγω πένθους στον σύλλογο του Εδεσσαϊκού και την πόλη Έδεσσας γενικότερα, για τον χαμό του υιού του κ. Ιακώβου Παπαδόπουλου παλαιού ποδοσφαιριστή και προπονητή της ομάδας.

Η διοίκηση του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, καθώς και στην οικογένεια του Εδεσσαϊκού.

Ο αγώνας με ταχύτατες ενέργειες της Ε.Π.Σ. Ν. Πέλλας σε συνεννόηση με τους δύο συλλόγους, αποφασίσθηκε και ορίσθηκε σε νέα ημερομηνία και ώρα άμεσα.

Έτσι αφού οι ημερομηνίες είναι πλέον «ασφυκτικές», ο αγώνας ορίσθηκε να διεξαχθεί την επόμενη μέρα μισή ώρα αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News