Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση για τους καπνοπαραγωγούς της Αλμωπίας

Ανακοίνωση

Ο Α.Σ. Αλμωπίας μετά από επικοινωνία με τις παρακάτω καπνοβιομηχανίες • Σ.Ε.Κ.Ε • SOCOTAB • Ν ΓΛΕΟΥΔΗΣ ΚΑΒΕΞ Α.Ε. κ.α. ενημερώνει τους παραγωγούς ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για αγορά καπνού, από την περιοχή της Αλμωπίας των ποικιλιών: Κατερίνης, Μπασμάς και Βιρτζινίας.

Πληροφοριακά αναφέρουμε για το έτος 2012 ότι στην περιοχή της Κατερίνης και της Ελασσόνας δοθήκαν οι παρακάτω τιμές: 2€ περίπου για Βιρτζινία και 4-5€ για Μπασμά και Κατερίνης.

Παράλληλα δίνονται προκαταβολές στους παραγωγούς που θα καλλιεργήσουν καπνό για το έτος 2013 έως και 100€ το στρέμμα.  

Παρακαλούνται όσοι παραγωγοί ενδιαφέρονται να καλλιεργήσουν κάποιες από τις παραπάνω ποικιλίες καπνού να απευθυνθούν στην διαχειριστική επιτροπή καπνού στα γραφεία του Α.Σ. ΑΛΜΩΠΙΑΣ στο τηλ. 2384021380.

Για τον Α.Σ. ΑΛΜΩΠΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΠΕΡΜΠΕΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

4 σχόλια:

  1. ηρωικός καπνός !! δεκαετιες έδινε μεροκάματο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλά λεφτά έδινε...τι ταλαιπωρία όμως, τι εποχές....αναμνήσεις ποικίλες!!! Οι άδειες δεν έχουν δοθεί όμως..πως γίνεται να καλλιεργήσουμε καπνό ξανά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μακαρι να βρεθει τροπος να αναστηθει αυτο το προιον.εχουμε γη -δεν εχουμε ευκαιριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News