Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Νικητής ο Αλμωπός που "λύγισε" τον Όλυμπο Αψάλου

Είχε την ουσία ο Αλμωπός που λύγισε τον Όλυμπο Αψάλου και έπιασε στην δεύτερη θέση τον Ν. Μυλότοπο

Χωρίς να εντυπωσιάσει ο Αλμωπός επικράτησε με σκορ 1-0 του Όλυμπου Αψάλου και ανέβηκε στην δεύτερη θέση εκμεταλλευόμενος το στραβοπάτημα του Ν.Μυλοτόπου.

Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή από τα πρώτα λεπτά χωρίς όμως να καταφέρνουν να σκοράρουν αφού σκόνταφταν στην καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενουμένων μέχρι το ημίωρο όπου ήρθε το γκολ και έφυγε το άγχος από την ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου που αγωνίστηκε πιο ελεύθερα στη συνέχεια και δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει άλλα τέρματα.

Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή και να προσπαθούν να διασπάσουν την οργανωμένη άμυνα του Ολύμπου χωρίς όμως να τα καταφέρνουν και τελικά να παίρνουν αγχωτική νίκη αφού το σκορ ήταν ρευστό παρότι οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν απειλητικοί.

Στο 28' οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ ο Μάκης Δημητριάδης έγραψε το 1-0 που έμελε να κρίνει τον νικητή της αναμέτρησης.

Διαιτητής του αγώνα ο Βησσαρίων Πασλαμούσκας.

29 σχόλια:

  1. ο τιτλος λυγισε ειναι ακυρος .οταν τον διαβαζεις σε παραπεμπει σε πολλα γκολ οχι σ ενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SINXARITIRIA STIN APSALO GIA TIN PROSPATHIA POY KANI KE GIA TOYS NEAROYS PEKTES POY EXEI.EPISIS SINXARITIRIA STON NTISIO POY EXEI MIA OMADA 80.000 EYRO ME ONOMA ISTORIA PLOYSIO YLIKO GIMNAZETE KATHE MERA KE PAROYSIAZI AFTO TO THEMA....AN EIXAN ENAN PAPADOPOYLO AFTOI THA TROGAME TRIA GOL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pesta re file.den itan omada ayto simera.mas trelanan.etsi de pame poythena.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (καπου κανεις και συντήρηση δυναμεων μεγαλε)και εν παντως ας δουμε τα επόμενα.Καποτε παιζαμε σαν μανιασμενοι και αποτελεσμα Χ.Οποτε...παμε πατακατω.Αλμωπός εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πιο κουραστικη ομαδα ειναι ο Αλμωπος. Πονανε τα ματακια μας ρεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πραγματικα για λυπηση ο αλμωπος. Αλλα πιο πολυ λυπηθηκα την βενζινη που εκαψα για να ερθω............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολύ καλό το σέντερ φόρ της αψάλου φάνηκε οτί ξέρει αρκέτη μπάλα και από τήν αλλή ο παπαδόπουλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. den to grafetai kala to reportaz tou agona h apsalos eitan pio kali apo ton almopo kai dn apeilittike sxedon katholou tin adikh to apotelesma...to gkol tou aplmopou den eprepe na metrish giati eitan faoul se paixti tis apsalou tou anoixe to kefali... kai o diatitis sunexise to paixnidi kanonika anti na dosei faoul giato antiathlitiko peximo!!!to dikaio apotelesma eitan h isopolia alla mporouse h apsalos kai to diplo me tis eukairies pou eixe!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε σε αλλο γήπεδο ήσασταν ;;;Τοσο κόμπλεξ έλεος .κλασικές ευκαιρίες είχε ο ΑΛΜΩΠΟΣ χωρίς να είναι καθόλου καλός .Ποιες ευκαιρίες η αψαλος η οποία επεξε μπάλα η αλήθεια κ δεν κλείστηκε κ μακάρι βα σωθεί .τοσο καιρο τα παιδια κάνουν μεγάλη προσπάθεια κ την απαξιώνεται με δυο τρία άσχημα παιχνίδια ,;Η μπαρτσελονα γίναμε ξαφνικα;Με Πέλλα Έδεσσα μυλοτοπο Ριζάρι κτλ που ήσασταν πονηροί ; Είστε μονο για να κραζετε κ να κάνετε κακοπροαιρετη κριτική !Τοτε ολοι ήταν καλοί κ ο Προπονητης μάγκας κ αλανι; Στεναχωριεστε πιο πολυ απο αυτούς ;Ζήλια βγάζετε κ κακία κ δεν αξίζει στην ομάδα .Οι προπονητές θα φύγουν οι παίκτες το ίδιο ο ΑΛΜΩΠΟΣ θα μείνει !Ετσι τον βοηθάτε ; Η καλοπροαίρετη κριτική χρειάζεται κ εσείς δεν την έχετε !Κ σιγά μην έβαλες βενζίνη με άλλον ήρθες κ απο το δρόμο είδες το παιχνίδι τσάμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kakoproereti kritiki ama thelame na kanoyme tha se krazame apo tin arxi poy ferate to ntisio gia proponiti poy ta misa pexnidia se galatades ke skydra itan stimena.xypna..

      Διαγραφή
    2. Ε οχι κ μισα!! Μονο τοσα δεν ηταν!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

      Διαγραφή
    3. ρε συ ανωνυμε, αφου ξερεις οτι ηταν στημενα τα παιχνίδια, τοτε 2 τινα μπορει να συμβαινουν:
      1. ήσουν λαμογιο και κονομαγες στοιχιματιζοντας
      2. εισαι δαγκας και ανοιγεις το στοματακι σου ανωνυμα αντι να ανοιγεις τον .... και να κλανεις

      λογω της μιζεριας σου σε κοβω για το 2

      Διαγραφή
  10. ποναει τι να κανεις φιλε? ετσι ειναι η ζωη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. λεγε λεγε .ο καυμος ειναι μεγαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πονάνε τα ματακια μας ρε αλμωπεεε είσαι χάλια εδω κ έναν γύρο !Χαλιας με εδεσσαικος Χαλιας νε Πέλλα Χαλιας με μυλοτοπο Χαλιας με ν Πέλλα ξεφτυλας με το Ριζάρι .Αμπαλος με προφήτη .Διαλυθειτε δεν κάνετε για τίποτα !!!!!Εδω κ 16 ματς που είστε αήττητοι με 14 νίκες κ 2ισοπαλιες δεν βλεπεστε.Κ κακώς οι άλλες ομάδες τα δίνουν ολα οταν παίζουν μαζί σας.Πρεπει κάθονται ακινητοι κ να χάνουν .Κ εσείς του αλμωπου να μην έχετε κακές μέρες να πατατε το κουμπί κ βα πεζετε σαν την μπαρτσα.80000 μπατζετ έχετε κ κανένα πρόβλημα να σας απασχολεί .Παλιόπαιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παρακαλω να δημοσιευτεί το σχόλιο.Θα περίμενα απο το aridaia news το οποίο διαβάζω συχνά ,να μην πέφτει σε τέτοια λάθη κ να δημοσιεύει σχόλια που θιγουν υπολήψεις .Για αυτούς που γράφουν δυστυχώς αποδυκνειουν την ξενοφοβία τους κ τα κόμπλεξ τους .Το θέμα τους δεν είναι ΑΛΜΩΠΟΣ !Κ άλλη φορα έχετε δημοσιεύσει σχόλια κ μετα τα αφαιρεσατε το κακό όμως έχει ηδη γίνει .Θιγεται την υπόληψη ενός οικογενειάρχη χωρίς να σκέφτεστε τίποτα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιανου οικογενειάρχη η υπόλειψη θήχτηκε στα παραπάνω σχόλια;;;;;;; Θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβετε πως όταν συμμετέχετε σε μια διοίκηση θα δέχεστε και κριτική, δεν γίνεται να ακούτε μόνο τα θετικά. Εγώ προσωπικά είμαι Αλμωπός και στηρίζω την ομάδα, όμως τι να κάνουμε, είναι λογικό να υπάρχουν και οι αντίπαλοι. Όπως εμείς γράφουμε αρνητικά σχόλια για άλλες ομάδες, έτσι και αυτοί γράφουν για εμάς. Ξυπνήστε λίγο και μάθετε να δέχεστε την κριτική. Καλό θα σας κάνει.
      Ένας ψαγμένος αναγνώστης.

      Διαγραφή
  14. Ψαγμενε αναγνώστη έχεις δικαίωμα να κρίνεις ποδισφαιρικα όποιον θέλεις βα λες οτι οι παίκτες είναι άσχετοι κτλ το ίδιο κ οι προπονητές .Το βα λες ονομαστικά οτι ένας παίκτης στήθηκε οτι ένας Προπονητης στήνει ματς είναι κριτική ;Δεν θίγεται η υπόληψη ; Νιώθεις περήφανος ; Κ στο κάτω κάτω ας λες οτι θες ο άλλος χωρίς να τσεκάρει χωρίς αποδείξεις το δημοσιεύει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kala. mi mpaineis ama den sou aresei. ante geia!!

      Διαγραφή
    2. Πραγματικα ρε μεγαλε(αν εισαι μεγαλος) διαβαζω τα σχολια σου εδω και τοση ωρα και απορω με την παρτη σου...!αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις? αναθεμα αν γνωριζεις απο ποδοσφαιρο και ποιο ειναι το σχημα της μπαλας! μαθατε ολοι δινεται 5 ευρω(αν εδωσες..γιατι οπως σε κοβω κουτρα μπαινεις βλεπεις τα ματς) και αποκτησατε και δικαιωμα κριτικης...ειχες μια ομαδα η οποια ηταν 6η και ξαφνικα βρεθηκες πρωτος!ασε τον προπονητη και τα παιδια να κανουν την δουλεια τους και μη μας ζαλιζεις...αντε φτανει..κρυβεσαι πισω απ την ανωνυμια και γραφεις οτι βλακεια σου ερθει στο κεφαλι.!!και μη μιλας για στημενα ματς διοτι οι μνημες ειναι νωπες!!καποτε εριξες τον αετο απο την δ εθνικη με κατι τετοια ματς..!!(αν θυμασαι)..σου μιλαω πολύ ομορφα αν και δεν πρεπει..!

      Διαγραφή
  15. Ψαγμενε μήπως σε λένε Σταύρο ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. vlepo xereis kala tin istoria toy aetoy....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν και ο Ντισιος μου πειτε οτι δεχετε κριτικη, ε τι να πουνε καποιοι αλλοι..ηρεμιστε ολοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. GIATI RE FILE TOY DOSAME MPAZOYKAS KE OI ALLOI EINAI ME TA FLOMPER KE DE THA TOY KANOYME KE KRITIKI PLAKA MAS KANIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΣε εσυ δεν μπορείς να διαχειριστές ούτε αεροβολο.χαλιφης στην θέση του χαλιφη θες να γίνεις αλλα αστο .Εκει δεν πρόκειται να πάρεις την ευκαιρία σου .Κ μην ξεχνάς κανεις πιο επικίνδυνος απο αυτόν που φέρεται αχαριστα ενώ έχει ευεργετηθει.Εισαι ωραίο άτομο κ βοηθάς πολυ κόσμο αλλα σ αυτο είσαι λάθος .Αν ήθελαν ας έπαιρναν εσένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΝΤΙΣΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΣΤΗΝΕ.ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ.ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΑΛΗΤΗΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ.ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΧΡΟΝΙΑ .ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΜΙΛΑΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΩ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΝΕ ΕΙΝΑΙ Α Λ Η Τ Ε Ι Α.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News