Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Παπαρήγα: "Ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται ΠΑΣΟΚ"

Τι σημειώνει η ΓΓ του ΚΚΕ για ΣΥΡΙΖΑ, τρικομματική κυβέρνηση, εκλογές αλλά και για το Συνέδριο του Κόμματος

Αποστάσεις από το αίτημα για πρόωρες εκλογές, παίρνει η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Real News", ενώ επιτίθεται στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα, υποστηρίζοντας ότι βιάζεται να πάρει το ρόλο που είχε το ΠΑΣΟΚ, "ώστε να καθίσει κι αυτός στην κυβερνητική καρέκλα".

"Oι εκλογές δεν δίνουν φιλολαϊκή λύση, είτε είναι πρόωρες είτε όχι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι πώς θα συμβάλλουμε στην οργάνωση της πάλης, της νεολαίας, της φτωχής αγροτιάς, για να αποκρουστούν οι συνεχείς περικοπές στις συντάξεις και τους μισθούς" σημειώνει.


Για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, η γγ του ΚΚΕ εκτιμά πως "η βιασύνη του να πάρει τον ρόλο που είχε το ΠΑΣΟΚ, ώστε να καθίσει κι αυτός στην κυβερνητική καρέκλα δεν κρύβεται. Αυτό προφανώς ενοχλεί την ηγεσία της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ και ο τσακωμός τους θα αγριεύει. Πρόκειται για τη γνωστή δικομματική κοκορομαχία. Οξυμένη φραστικά, αλλά χωρίς ουσία πολιτική αντιπαράθεση".

Μάλιστα, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η ΔΗΜΑΡ να συμμετάσχει σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

"Δεν αποκλείω να γίνουν "υπόγειες" κινήσεις μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ, όχι μόνο με τη ΔΗΜΑΡ, αλλά και με άλλους κομματικούς σχηματισμούς. Μην κοιτάτε τι λένε τώρα, στα βασικά έχουν την ίδια κατεύθυνση", υποστηρίζει.

Η κ. Παπαρήγα στρέφεται και κατά της κυβέρνησης, λέγοντας ότι "θέλουν να φορέσουν πιο βαριές αλυσίδες στον λαό" για "να ζήσει μόνιμα στην απόγνωση της φτώχειας και της ανεργίας".

Τέλος, όσον αφορά στο Συνέδριο του κόμματος, προειδοποιεί πως θα αποτύχουν όσοι πετούσαν "μπανανόφλουδες", ώστε "το σύστημα να βάλει στο χέρι" το ΚΚΕ.

---
Πηγή: news247.gr

5 σχόλια:

  1. K.PAPARHGA MIN LES POLA LOGIA GIATI KESH STOTELOS MAZITOUS THA PAS GIA NAEKPLIROTHI TO ONHROSAS NA KIBERNISOUN H KOUMOUNISTES TIV ELLADA ALA OLAOS DEN THA SASKANI TO XATIRI GHATI KSERH POS PERNOUSE O KOSMOS SE KOUMOUNISTIKA KPATI H KOUMOUNISTES HNE EXTRI TOU KRATOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ
      2.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
      ΥΓ.:ΓΙΑ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ,ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ...

      Διαγραφή
  2. Άστον.αφού είναι ευχαριστημένος με αυτές τ κυβερνήσεις τι να του πεις.ο παππούς του τ είπε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιδια χαλαρωστε ο κοσμος ταξιδεψε στο φεγγαρι κ εσεις με τον κομμουνισμό ασχολειστε ακομα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχεις δίκιο. Οι κομουνιστεσ,ρωσία,το 1960 ταξίδεψαν πρώτοι σ διάστημα,εσυ ακόμα σ σπηλιά ζεις,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News