Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Παράταση πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών στον ΕΛΓΑ

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Παράταση πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών στον ΕΛΓΑ»

Ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής κατόπιν συνεχών παρεμβάσεων στους αρμόδιους φορείς ενημερώνει τους πολίτες της Πέλλας ότι την Πέμπτη 21-2-2013 που θα συνεδριάσει το Διοικιτικό Συμβούλιο του ΕΛΓΑ θα δοθεί παράταση για τις πληρωμές των ασφαλιστικών εισφορών στον ΕΛΓΑ για το έτος 2012.

Οι αγρότες θα μπορούν να πληρώσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές για το έτος 2012 στον ΕΛΓΑ μέχρι και τον Απρίλιο.

Όσοι έχουν πληρώσει τους μήνες Ιανουάριο – Φεβρουάριο και περιμένουν αποζημιώσεις θα πληρωθούν στην επόμενη πληρωμή που θα πραγματοποιήσει ο ΕΛΓΑ τέλη Φεβρουαρίου – αρχές Μαρτίου.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΤΖΑΜΤΖΗΣ ; ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ; ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ; ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΟΠΩΣ Ο ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News