Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Έκλεισε στόματα η Δόξα Μανδάλου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Αν και αιφνιδιάστηκε στην αρχή του αγώνα η Δόξα Μανδάλου επικράτησε με σκορ 3 – 1 του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών συνεχίζοντας την καλή της πορεία στον δεύτερο γύρο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους που μπήκαν μπροστά στο σκορ με την σέντρα όμως από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι πίεσαν και έφτασαν στην ισοφάριση κάτι που έκανε το ματς καλύτερο με τις δύο ομάδες να θέλουν να παίξουν επιθετικά και να προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους χωρίς όμως να φτάσουν σε κάποια επιτυχία μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά κυνηγώντας τη νίκη οι γηπεδούχοι όμως ήταν καλύτεροι προς το τέλος πίεσαν και με ηγέτη το νεαρό Λεωνίδα Κίστογλου έφτασαν στη νίκη παίζοντας για την ιστορία τους αφού οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν να μην έχουν λύσεις στα τελευταία λεπτά.

Στο 1’ ο Γιάννης Σαββουλίδης έγραψε το 0 – 1 για τον ΠΑΟΚ όμως στο 26’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Παναγιώτης Μαυρομάτης έγραψε το 1 – 1. Στο 84’ ο Λεωνίδας Κίστογλου έγραψε το 2 – 1 για την Δόξα και ο ίδιος παίκτης στο 89’ έδωσε τέλος στο ματς γράφοντας το τελικό 3 – 1 για τους γηπεδούχους.

Διαιτητής του αγώνα ο Νίκος Θεοδωρόπουλος.

11 σχόλια:

  1. το ειπαμε,ο τσαμαρδος ειναι επαγγελματιας!συλλογος,προπονητης και παικτες εχουν στοχο και τον διεκδικουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ekleise stomata nai giati ton zalisane ton proedro mas to edose den to edose twra ti lete ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. eseis sto mandalo einai kala na min milate otan tha vgeite apo toys stoxoys sas tha ginetai h ....... ths katigorias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μανδαλο χάνει στον προφήτη κ μετα περάστε κοσμε.Κ τότε να δώ συμπεριφορές κ στάσεις ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Stn katigoria pote dn giname h ...... Opos les mallon ksexas gia enan apo tous pio istorikous silogous stn katigoria gia ayto sevasmo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ante re gatakia pou milate eseis geia to mandalo , emeis kai na vgoume apo tous stoxous mas pali edw tha eimaste eseis pou tha eiste me 15 xenous sthn omadoula sas ......kai oso geia thn.....ths katigorias to mono poy tha sou po einai ante geia ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. to mandalo an xasei ston profiti file esei me to peraste kozme , exei paidia apo mandalo pou pezoune kai tha pezoune eseis th kanete ekei , kai oso geia ths sumperifores kai staseis pou les vlepoume th ghnete sto ghpedo sas otan trote ena gkol sas fteei o paratiriths otan vazete ola meli gala giyto mhn milate geia symperifores eiste i xiroteri edra se symperifora ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. afoy to eipame einai h ,,,,,,, tis katigorias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. stin ellada xaneis ta phres kerdises to agorases oyst re poy tha milhsete gia to mandalo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kala re mandaliwtes ksexnate palia me tis ales omades girw apo esa ti magiremata ftiaxnate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δυστηχως για ολους χασαμε το βιβλιο για τα μαγειρεματα.....μηπως να μας δανειζες το δικο σας για να σας βολεψουμε και εσας?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News