Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Η Μισέλ δίνει μάχη για το ελληνικό γιαούρτι

Η «πρώτη κυρία» βάζει το προϊόν στο σχολικό μενού των ΗΠΑ

Συνεχίζεται η τρέλα με το ελληνικό γιαούρτι το οποίο αφού κατέκτησε την αμερικανική αγορά, τώρα ετοιμάζεται να μπει στα σχολεία των ΗΠΑ. 

Πίσω από την προσπάθεια αυτή βρίσκεται η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, η οποία έχει επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πρόγραμμα υγιεινής διατροφής των μαθητών της Αμερικής.


Έτσι, όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά, το ελληνικό γιαούρτι το οποίο γεύονται καθημερινά τόσο ο Μπαράκ Ομπάμα όσο και οι κόρες του, θα αρχίσει τις επόμενες ημέρες την πορεία του μέσα από ένα πιλοτικό πρόγραμμα.

Η διανομή του γιαουρτιού θα αρχίσει από τα σχολεία της Νέας Υόρκης και αν πετύχει θα επεκταθεί σταδιακά και σε άλλες πολιτείες των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News