Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Αυτή είναι η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα

Ανακοίνωση

Ο ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας οργανώθηκε στο επίπεδο της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας με την εκλογή 9μελούς Νομαρχιακής Επιτροπής.

Η νομαρχιακή συνέλευση πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 10 Φλεβάρη στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας.    

Οι εκλεγέντες με σειρά εκλογής είναι:

Σηφάκης Γιάννης
Βόλτσης Σωκράτης
Λαμπρίδης Σάββας
Γάγκλιου Πέτρος
Κολίνη Πόπη
Σταυρίδης Γιάννης
Βελιγράδης Λάκης
Πριόβολος Παύλος
Δανάς Αργύρης

Η συγκρότηση της Νομαρχιακής Επιτροπής σε σώμα θα γίνει την Τετάρτη 13 Φλεβάρη.

Στην εκλογική διαδικασία υπήρξε μεγάλη συμμετοχή από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Πέλλας, ιδιαίτερα μεγάλη ήταν η παρουσία νέων μελών που εντάχθηκαν στις τάξεις του τους τελευταίους μήνες. 

Κατά την διάρκεια της συνέλευσης αναπτύχθηκε πλούσιος προβληματισμός τόσο για την γενική πολιτική κατάσταση, την ανάγκη απαλλαγής από την μνημονιακή τρικομματική κυβέρνηση που οδηγεί την χώρα στο γκρεμό και την κοινωνία σε απόγνωση, την ανάγκη ανάδειξης κυβέρνησης αριστεράς με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και για τα ζητήματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, την συμπαράσταση στον αγροτικό κόσμο που βρίσκεται στους δρόμους διεκδικώντας δίκαια αιτήματα, την έκκληση στους άλλους κοινωνικούς φορείς να συμπαρασταθούν στους αγρότες, την συμπαράσταση σε όλες τις κοινωνικές ομάδες που πλήττονται από την κρίση, την ανάγκη προστασίας της κοινωνικών θεσμών, την ανάγκη κινημάτων αλληλεγγύης, την αντίσταση στις μνημονιακές δεσμεύσεις απομάκρυνσης υπηρεσιών, σχολών κλπ, την προστασία του Δασικού πλούτου και άλλα ζητήματα.

Εκφράστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό πρωτοπόρα να βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό της κοινωνίας, να πρωτοστατεί στα κινήματα και τους αγώνες και να συμβάλει στην αποτροπή της ανθρωπιστικής κρίσης.

17 σχόλια:

  1. ZHTΩ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ!! Κ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!! ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΣ ΡΟΖ ΗΛΙΟΣ!!!ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ,ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχει κανα 2 παλιούς νεοδημοκράτες ή συμπτωση είναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ζόρι τραβάτε ορέ για τους πρώην πασόκους , τους πρώην νεοδημοκράτες, το χρώμα του ήλιου,τα χρώματα και τα αρώματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσοι θα θέλατε άραγε να είσασταν στη θέση αυτού που αποκαλείτε νέο"Ανδρέα Παπανδρέου"?Ας είμαστε λίγο ειλικρινείς,τουλάχιστον με τους εαυτούς μας...καλό κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα κόμπλεξ είναι σοβαρό δείγμα ανωριμότητας(για το σχολιαστη των 8΄'50) και μη ολοκληρωμενης προσωπικότητας.Λυπηρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αντε ρε θεατρα ολοι ιδιοι ειναι ,αν ο τσιπρας που κοβει φλεβες κ δεν θελει τον μνημονιο γιατι δεχεται τον μισθο του ?ξυπνηστε λογια του αερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άφησε όνομα και αριθμό λογαριασμού να στον καταθέτει κάθε μήνα. Αν το κάνεις στα επόμενα 30 λεπτά, τα χρήματα είναι δικά σου. Βέβαια έχεις ένα προβάδισμα λόγω επιχειρηματολογίας και υψηλού IQ αλλά... άφησε μήνυμα ΤΩΡΑ.

      Διαγραφή
    2. τι εγινε φιλε ακουσες αληθεια κ αρχισες την ειρωνια ? αν εστω εφτανες στο μισο το δικο μου IQ θα καταλαβενες , απο την μια κλαιγεστε οτι δεν εχετε να φατε κ απο την αλλη δεν παραδεχεστε ,οτι παρολο που καταδικαζουν το μνημονιο κ τους φορους δέχονται μισθο κ κανουν κ ταξιδια .εγω δεν εχω αναγκη τον μισθο τον χαριζω σε σενα για να παψεις να μιλας .

      Διαγραφή
    3. 5:08 ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΕΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ?ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΟΙΡΆΖΕΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ? Ή ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΊ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ ?

      Διαγραφή
    4. Ευχαριστώ. Ήδη έστειλα μήνυμα στο ΣΥΡΙΖΑ και είμαι από τους πρώτους. Χρησιμοποίησα και το δικό σου IQ - μου επιτρέπεις φαντάζομαι- και μου είπαν ότι με τέτοιο IQ είναι σχεδόν βέβαιο πως ο μισθός του Τσίπρα θα αρχίσει να μου καταβάλεται από 1η Μαρτίου.
      Ειδικά ο τελευταίος σου συλλογισμός απαιτεί IQ τουλάχιστον 180. Μνημόνιο, κλαίγεστε,δεν έχετε να φάτε,ταξίδια...
      Πώς τα δένεις όλα; Ούτε κακαβιά να ήταν.
      Πάντως αν είχες IQ 70 το καταλάβενες θα το έγραφες: καταλάβαινες. Αν με καταλαβαίνεις.

      Διαγραφή
    5. Ε, φυσικά. Πώς νομίζεις τη βγάζω πέρα. Με την ανακεφαλαιοποίηση που έκανε στις τράπεζες ο Αντώνης και ο Στουρνάρας; Ο Τσίπρας μου επιχορηγεί την επιχείρηση.
      Γι΄αυτό σου λέω μην είσαι κορόιδο. Τηλεφώνησε στο ΣΥΡΙΖΑ... ΤΩΡΑ.

      Διαγραφή
  8. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΟΠΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ?
    ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞ(Ι)Σ, ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ....ΚΛΠ ΚΛΠ, ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο!! Γιατί γράφεις τόσα λίγα; Πάνω που άρχισες να μας φτιάχνεις! Να προσθέσω μόνο ότι σύμφωνα με εμπιστευτικό έγγραφο του State Department που δημοσιεύτηκε τον Νοέμβρη του 2012 στην New York Times, ο παππούς του Τσίπρα - από τη μεριά του πατέρα του- ταξίδεψε μυστικά στον αστέρα Σείριο, όπου είχε συνάντηση με υψηλόβαθμο troll το οποίο είχε καταφύγει εκεί μετά την συντριβή των Vikings και του Χάραλντ Γ' στο Stamfornt Mpritz το 1066.
      Πληροφορίες που αναφέρουν ότι εσύ είσαι μεταμφιεσμένο Yotun, ελέγχονται ως ανακριβείς. Προσωπικά τις αποκλείω.

      Διαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΦΙΛΟ 9;15.ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΥΠΗΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς φιλο 5''19.Απάντησα στο σχολιαστή των 8''50,για την αηδία που έγραψε.Αν αυτό είναι επίπεδο πολιτικού λόγου,τότε λυπηρό...και αηδιαστικό..

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News