Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Οι Σκοπιανοί θέλουν να ιδρύσουν παράρτημα πανεπιστημίου στην Έδεσσα

Συνεχίζονται οι προκλήσεις από την ΠΓΔΜ

Το σχέδιο «Αθηνά» το οποίο θα καταργήσει πολλά τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ ακριτικών πόλεων φαίνεται ότι θέλει να εκμεταλλευτεί το πανεπιστήμιο των Σκοπίων «Κύριλλος και Μεθόδιος», το οποίο φέρεται να επιδιώκει την ίδρυση παραρτήματος του πανεπιστημίου του στην Έδεσσα.

Συνεχίζονται οι προκλήσεις από την ΠΓΔΜ, η οποία φέρεται να κινείται παρασκηνιακά για την ίδρυση παραρτήματος του πανεπιστημίου «Κύριλλος και Μεθόδιος» μόλις συγχωνευθεί το τμήμα Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών της Έδεσσας με αυτό της Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Δημοκρατία», η οποία επικαλείται πληροφορίες που επιβεβαίωσαν τοπικοί αξιωματούχοι...

Η εφημερίδα αναφέρει ότι οι ενέργειες των Σκοπιανών είναι ακόμα παρασκηνιακές και το σχέδιο τους στηρίζεται στα διασυνοριακά προγράμματα υπό την σκέπη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς ήδη το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο συμμετέχει στο πρόγραμμα Border Crosiings μαζί με άλλα βαλκανικά ιδρύματα, ενώ ο γνωστός φιλοσκοπιανός πυρήνας «Ουράνιο Τόξο» ο οποίος δρα στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία θα στηρίξει το εγχείρημα αυτό.

Το πανεπιστήμιο Κύριλλος και Μεθόδιος», έχει αναγορεύσει σε επίτιμο διδάκτορα των Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος είχε δηλώσει τότε προκλητικά ότι «η Μακεδονία είναι το δεύτερο σπίτι μου».

Οι φορείς του νομού Πέλλας, είχαν προ ημερών συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας Κώστα Αρβανιτόπουλο προκειμένου να τον πείσουν να κανεί δεκτό το αίτημα τους για την παραμονή του τμήματος Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών του πανεπιστημίου Μακεδονίας στην πόλη της Έδεσσας.

---
Πηγή: iefimerida.gr

18 σχόλια:

  1. TO MONO POY ELEIPE EINAI NA KANOYN TA SKOPIA EDW PANEPISTHMIO...PROKALOUN XWRIS NA KSEROYN OTI ENA NTOU NA KANOYME SE MIA VDOMADA DEN THA YPARXOYN....MAKEDONIA GH ELLHNIKH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά το καλσόν, μανδάμ.

      Διαγραφή
    2. Νατος ο σκοπιανος, δεν αντεχει, μη βριζετε την πατριδα του, το τρωκτικο το σκουληκι του μπλοκς, τον δινετε και βημα τον προδοτη, μισει καθε τι ελληνικο, η λεξη Ελλας τον ανατριχιαζει, τ ονειρο του ο αφανισμος των Ελληνων, αλλα μη φας σκουληκι, θα σερνεσε σαν τα ποντικια ανθελληνα.

      Διαγραφή
    3. Βρε χαζούλα εσένα αφού ξέρεις σε λατρεύω. Γιατί μου μιλάς τόσο άσχημα και με πληγώνεις; Κοπέλα από τον κάμπο κι ας είναι και ηλίθια.

      Διαγραφή
    4. ΤΟΣΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΣΟΥΣΗΡΕ Ο ΤΥΠΟΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ? ΧΑΖΟΥΛΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΑ? ΡΕ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΝΙΣΤΟΣ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

      Διαγραφή
    5. Και πού το ξέρεις ότι είναι τύπος και όχι κοπελάρα σαν τα Κρύα.... τα νερά;Ε; Πονηρούλη είσαι και κρετίνος.

      Διαγραφή
    6. Έλα απόψε στο Γιδά
      να σου παίξω μπαγλαμά.

      Διαγραφή
  2. ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΗΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν υπάρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο.ειναι...φημες κ ονειρα χωρις νοημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταδικάζει τη βία από όπου κι αν προέρχεται.

      Διαγραφή
    2. Να ζητήσει συγγνώμη -ο ΣΥΡΙΖΑ -για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που ταλαιπωρούν το νομό τόσες μέρες.

      Διαγραφή
  5. ΑΜΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ, ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΛΑΒΟΙ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην Έδεσσα έχουν σπάσει δέντρα από τη μπόρα. Να πάρει καθαρά θέση ο ΣΥΡΙΖΑ. Το καταδικάζει ή όχι;. Γιατί αυτή η ένοχη σιωπή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα ερθει η ωρα του ηγετη παππαδοπουλο κ θα βγουν τα αρματα της ελλας ζητω η πατριδα η θρησκεια μεχρι κ η νομαρχια ο παππαδοπουλος την εκανε τους δρομους τα νοσοκομεια ζητω τα αθανατα παιδια του 1967

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δε θέλω να στο πω απότομα και σε ταράξω αλλά ο Παπαδόπουλος πέθανε.
    Όταν λες θα έρθει η ώρα του, εννοείς θα αναστηθεί; Μην μπερδεύεις τις ταινίες ζόμπι με την πραγματικότητα.
    Όσο για τα νοσοκομεία κ.τ.λ. μάλλον τώρα βγήκες από ίδρυμα ε;
    Π.χ.
    Ο εργασίες για το νέο Νοσοκομείο άρχισαν και ολοκληρώθηκαν την δεκαετία του ΄80. Η μεταφορά των υπηρεσιών του Νοσοκομείου έγινε το 1987. Το διάστημα αυτό ο Παπαδόπουλος μάθαινε κέντημα στη φυλάκα. Στον Κορυδαλλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ξέρω αν έχεις δοκιμάσει γεμιστό ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με κρέμα σοκολάτα και ολόκληρα κομμάτια σοκολάτας στο μπισκότο!!!
    Να έχεις 1967 τέτοια μπισκότα και να κάνεις βόλτα, καλοκαίρι, από Νομαρχία μέχρι Νοσοκομείο κάτω από τα δέντρα και τη δροσιά, να τρως και να φωνάζεις : ζήτω η πατρίδα και η θρησκεία.
    Πω πω!!! Απόλαυση! Κορυφαίο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. συγχαρητήρια για την αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων κατασκευασμένων απ' το παρακράτος της χρυσής αυγής. Αφού όμως έχετε που έχετε συνδέσεις στο ρημάδι το διαδίκτυο, ρίξτε και μια ματιά για τη διαδικασία που απαιτείται για την ίδρυση ενός πανεπιστημίου σε ξένη χώρα άλλη φορά να μη ψαρώνετε τόσο εύκολα και λέει ο κόσμος μπεεε μπεεε όταν σας συναντά. χαίρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News