Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Δούρου στην Πέλλα

ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΦΛΕΒΑΡΗΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Την Κυριακή 24 Φλεβάρη η Νομαρχιακή Επιτροπή και οι τοπικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνουν Λαϊκές συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στον Νομό Πέλλας με αφορμή την επίσκεψη της Βουλευτού Αθήνας Ρένας Δούρου.

Πρόγραμμα Λαϊκών Συνελεύσεων:

Έδεσσα:
Κυριακή 11:30 π.μ.
Αίθουσα εκδηλώσεων της Νομαρχίας

Γιαννιτσά:
Κυριακή 5:30 μ.μ.
Εγκαίνια γραφείων Τ.Ο. Γιαννιτσών

Προσκαλούνται όλοι οι πολίτες και οι φορείς της Πέλλας να συμμετέχουν στις λαϊκές συνελεύσεις, να καταθέσουν τον προβληματισμό και τις απόψεις τους.

Στις 2:00 μμ η Ρένα Δούρου μαζί με την Νομαρχιακή Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα συναντηθεί με το συντονιστικό αγροτών Αλμωπίας στο μπλόκο της Αριδαίας και θα συναντηθεί στο Δημαρχείο Αλμωπίας με τον Δήμαρχο Δ. Πασόη, εκπροσώπους υπηρεσιών (ΙΚΑ, ΟΑΕΔ) και εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο σπίτι».

Την Ρένα Δούρου θα συνοδεύει ο Δήμος Μπινετζής μέλος της Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Περιστερίου (Αττικής) και μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης Λόφου, ο οποίος κατάγεται από την Σκύδρα.

6 σχόλια:

  1. Καλα η τυπισα ειναι γκομενα, οτι και να λεμε την παω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΚΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ, ΕΒΡΙΖΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΕ ΕΞΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΛΙ.......ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιδια, ρενα τη λενε την κοπελιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News