Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης ο Γιώργος Παπανδρέου

Χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης ο Γιώργος

Την «μαύρη» εικόνα της καθημερινότητας εκατομμυρίων Ελλήνων εν μέσω οικονομικής κρίσης και ύφεσης αποτυπώνει η δημοσκόπηση της Alco για την ιστοσελίδα thepaper.gr.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, ο μισός πληθυσμός της χώρας (52%) φοβάται ότι θα χάσει τη δουλειά του το επόμενο διάστημα, ενώ 6 στους 10 Έλληνες (61%) δηλώνουν αδυναμία κάλυψης των υποχρεώσεών τους στις τράπεζες και το Δημόσιο.

Την ίδια ώρα, εντύπωση προκαλεί το μεγάλο ποσοστό (64%) που απάντησε ότι θα συνιστούσε στα παιδιά του να φύγουν στο εξωτερικό για να αναζητήσουν δουλειά και μια καλύτερη τύχη.

Πρώτος με μικρή διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ Στην πρόθεση ψήφου προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με πολύ μικρή διαφορά (20,4% έναντι 20%) από τη Νέα Δημοκρατία, ενώ τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 10,4%.

Ειδικότερα:

ΣΥΡΙΖΑ 20,4%
ΝΔ 20%
Χρυσή Αυγή 10,4%
ΠΑΣΟΚ 6,9%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,1%
ΚΚΕ 4,7%
ΔΗΜΑΡ 4,1%
Άλλο 7,3%
Λευκό 4,9%
Αποχή 7,5%
Αναποφάσιστοι 8,7%

Χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης ο Γιώργος!

Εντυπωσιακά είναι τα ευρήματα στο ερώτημα «ποιόν κρίνετε ως καλύτερο Πρωθυπουργό της Μεταπολίτευσης». Πρώτος έρχεται ο Ανδρέας Παπανδρέου και ακολουθεί ο Κωνσταντίνος Καραμανλής με τελευταίο (με μόλις 0,1%) τον Γιώργο Παπανδρέου, που επί πρωθυπουργίας του υπήχθη η χώρα στον μηχανισμό διάσωσης.

Ειδικότερα, στην ερώτηση καλύτερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης απάντησαν:

Ανδρέας Παπανδρέου 24,2%
Κων/νος Καραμανλής 22,8%
Κώστας Καραμανλής 5,3%
Κών/νος Μητσοτάκης 4,4%
Αντώνης Σαμαράς 3,4%
Κώστας Σημίτης 3,1%
Γεώργιος Ράλλης 1,6%
Λουκάς Παπαδήμος 1,1%
Γιώργος Παπανδρέου 0,1%
Δεν ξέρω/Δεν απαντώ 34%

14 σχόλια:

  1. ΜΠΟΡΗΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βάλτε τη φωτο του Μητσοτακη τοτε τον βριζαμε τωρα ειναι καλος.το ιδιο και ο Γιωργακης.Το ιδιο και αλλοι.Που είναι ο Ρουσόπουλος οεο? στο βατοπαιδι οεο!

      Διαγραφή
  2. Ο κυριος ρεζιλης (Γ. Παπανδρεου) καλυτερα να λετε!!! αλλα καλα να παθει με το ρεζιλεμα του, καποτε εκτος με το λεφτα υπαρχουν και αλλα ψεματα, για να πεισει τον λαο, απειλησε οτι δεν θα ψηφισει τον προεδρο τις δημοκρατιας για να προβει αναγκαστικα η χωρα σε εκλογες!!! με το ζορι πρωθηπουργος εγινε!!! τοσο μεγαλη διψα ειχε για την καρεκλα... τα αποτελεσματα δικα του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρωθυπουργος..κωνσταντινος Καραμανλης, υπ. εξωτερικων..Ανδ παπανδρεου, οικονομικων Κων. Μητσοτακης, βιομηχανιας Κωσ Σημιτης, Παιδιας Ραλλης,πολιτισμου Κωσ Καραμανλης, υπουρ αθλητισμου Γιωρ Παπανδρεου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πόσο λογική έχουν όλα αυτά? γιατί δεν έχει τίτλο το άρθρο καλύτερος πρωθυπουργός ο Ανδρέας Παπανδρέου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ακόμα καποιοι βολεύονται ξεχωρίζοντας ΝΔ με πασοκ? ζουμε τη νδ στη φυλακή να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..πασοκ ειναι η ΝΔ; οι πασοκοι την καναν με ελαφρα πηδηματακια

      Διαγραφή
  6. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οτι δηλωσεις εισαι ειναι εδω.ο καθε ασχετος εχει και γνωμη.Μοζαμβικη ειμαστε.Μπορεί και ο καθε τυρογαλος να ειναι καλος κακος και οτι υες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ε καλά να πάθουμε όταν επιλέγουμε ως καλύτερο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης τον πρωταίτιο για τα χάλια μας τον πρωτοδιδάξα της ρεμούλας και της διαπλοκής .. αντρέα...
    αυτό σημαίνει " ΚΑΛΑ να ΠΑΘΟΥΜΕ"

    υπάρχει έλλειμμα ικανότητας να αξιολογούμε ποιος φταίει για εδώ που φτάσαμε
    ΡΕ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΛΙ
    ΑΙΝΤε ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΟΜΟΡΦΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν καταλαβαίνω....δλδ τον θεωρεί τον καλύτερο πρωθυπουργό ένας (1) στους χίλιους (1000); Ή χίλιοι (1000) στο εκατομύριο (1000000);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ο άνθρωπος ειδικών αποστολών. Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου. (μπορείτε να αναζητήσετε το άρθρο)
    .... Ο Γιώργος Παπανδρέου, γεννηθείς στην Μινεσότα των ΗΠΑ από την Μάργκαρετ Τσαντ, είναι ο περισσότερο έμπιστος και ικανός άνθρωπος της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών. Άλλωστε, ο ίδιος στις 28 Απριλίου 2010 είχε δηλώσει συμμετέχοντας σε συνέδριο του “Economist”: «Χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση. Χρειαζόμαστε παγκόσμια και οικονομική διακυβέρνηση άμεσα»!

    Είναι άξιο λόγου, πως πριν «τοποθετηθεί» Πρωθυπουργός, διατέλεσε Υπουργός σε όλες τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, σε όλα εκείνα τα ευαίσθητα υπουργεία, ισοπεδώνοντας με την πολιτική του, την κοινωνία μας και την πατρίδα μας. Δηλαδή, στα υπουργεία, Εξωτερικών, Πολιτισμού και Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Κυρίως, όμως, είναι «ύποπτος» ο ρόλος του, ως υπουργός Εξωτερικών με τη δραστηριοποίησή του στην υποτιθέμενη εξομάλυνση των πολλαπλών διαφορών μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, όταν σ΄αυτό το ρόλο καταγράφτηκε η σφοδρή υποστήριξή του στο προδοτικό «σχέδιο Ανάν», όπως στη συνέχεια αποδείχτηκε, υποστηρίζοντας, ψευδώς, πως η ψήφισή του από τον Κυπριακό λαό, ήταν η μεγάλη ευκαιρία για την επίλυση του Κυπριακού προβλήματος. Ο Γ. Παπανδρέου επέδειξε ως Υπουργός Εξωτερικών, μια οσφυοκαμπτική πολιτική έναντι των Τούρκων, είτε χορεύοντας ζεϊμπέκικο είτε καταθέτοντας στεφάνι στο μαυσωλείο του Κεμάλ Ατατούρκ, σφαγέα των Ελλήνων, είτε επιτρέποντας την έλευση του Ερντογάν στην Αθήνα ως επικυρίαρχου της Ελλάδος, εξασθενώντας συνειδητά τη διαπραγματευτική θέση της χώρας στα ανοιχτά Εθνικά μέτωπα με τους γείτονές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΗ!!! ΛΑΟΣ-ΣΤΡΑΤΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ειστε ολοι κατεστραμμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News