Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Πρόσκληση συμμετοχής στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Αλμωπίας

Ανακοίνωση

Επειδή η θητεία των μελών της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αλμωπίας (άρθρου 76 του Ν. 3852/2010), που είχαν ορισθεί με την υπ΄ αριθμ. 34/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έληξε, ο Δήμος Αλμωπίας απευθύνει πρόσκληση προς φορείς, συλλόγους και οργανώσεις, που εδρεύουν στα όρια του, καθώς επίσης και δημότες, να εκδηλώσουν εγγράφως στο Δημαρχείο Αλμωπίας – Υπηρεσία Πρωτοκόλλου, μέχρι την 22-02-2013...

...το ενδιαφέρον συμμετοχής τους, στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, για την περίοδο 2013 -2014.

Οι φορείς να προτείνουν, με σχετικό έγγραφό τους, προς το Δημοτικό Συμβούλιο, τους εκπροσώπους του φορέα τους (έναν τακτικό και έναν αναπληρωτή), με τα πλήρη στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση, Fax ή email).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΠΑΣΟΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Οι θεσμοί λειτουργούν όταν οι πολίτες "λειτουργούν", παρεμβαίνουν, προτείνουν, υπάρχουν... !
      Και όχι απλά να καταδικάζουμε... με το τηλεκοντρόλ στο χέρι!
      Δεν υπάρχουν θεσμοί αν δεν υπάρχουν πολίτες!
      Οπότε Φτάνει η κοροϊδία των αδιάφορων!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News