Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Βελτίωση του καιρού αναμένεται από την Παρασκευή

Χαλάει από αργά σήμερα το βράδυ ο καιρός και από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά.

Βελτίωση του καιρού αναμένεται από την Παρασκευή.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία:

1. Αύριο Τετάρτη (13-2-13) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο και βαθμιαία στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο. Χιονοπτώσεις κατά τόπους ισχυρές θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Οι νότιοι άνεμοι στο Αιγαίο θα φθάσουν τα 8 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τα 9 μποφόρ. Αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στη δυτική Ελλάδα και μέχρι το βράδυ στις περισσότερες περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας.

2. Μεθαύριο Πέμπτη (14-2-2013) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας.

3. Την Παρασκευή (15-2-2013) τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα περιοριστούν στη Θράκη, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα και σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News