Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΙΤΕ: Ολική επαναφορά για τη Νατάσα Θεοδωρίδου και ας το αρνείται!!

Ισχυρίζεται ότι έχει κάνει μόνο Botox. Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε τι δήλωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου: «Εγώ στο πρόσωπο μου δεν έχω επέμβει. Ούτε την ηλικία μου κρύβω, ούτε θέλω να εξαφανίσω τις ρυτίδες μου. Botox έχω κάνει δεν θα πω ψέματα. Ξεβάφομαι πολύ καλά και βάζω μια καλή κρέμα. Γυμναστική δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου».

Και καλά να μη φανούμε κακοί εμείς, αλλά οι ΕΡΜΕΣ οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους…. 




Κοιτάζοντας τη φωτογραφία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στα μπουζούκια το 1994 και κοιτάζοντας την σήμερα, 20 χρόνια μετά ποιες διαφορές βλέπετε;;;

Α! Και να σημειώσουμε ότι ήταν παντρεμένη με τον Αντρέα Φουστάνο, από τους καλύτερους πλαστικούς χειρουργούς..


---
Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News