Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε όλα τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

Η αγωνιστική άνοδος του Γιάννη Βασιλόπουλου αλλά και του Μπίλυ Κυριακίδη έχουν βοηθήσει στα τελευταία παιχνίδια αρκετά τη Δόξα Εξαπλατάνου που μπαίνει στην τελική ευθεία για την παραμονή στην Α1 είτε απευθείας είτε μέσω των πλαίη άουτ.

Με το νου τους στον μεθεπόμενο αγώνα με τον Εξαπλάτανο όπου θα κριθούν πολλά συνεχίζουν να προετοιμάζονται στο ΜΑ Όρμας με τον Μάκης Δεμίρη να έχει δώσει τόσο αγωνιστική όσο και ψυχολογική ώθηση στους παίκτες του στα τελευταία παιχνίδια.

Χωρίς άγχος και με πολύ καλή ψυχολογία αφού είναι αήττητη στον δεύτερο γύρο η Δόξα Μανδάλου βλέπει ένα-ένα τα παιχνίδια και θέλει να πάει στα πλαίη οφ αν εκμεταλλευτεί τα στραβοπατήματα των υπολοίπων με τον Γιάννη Τσαμαρδό να βγάζει το καπέλο στους παίκτες του για την εξαιρετική προσπάθεια που έχουν κάνει από την αρχή της σαιζόν.

Να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπατήματα των πρωτοπόρων θέλει ο Άγρας για να μπει στα πλαίη οφ όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να περάσει με το διπλό από το Λουτράκι μία δύσκολη έδρα όπου οι παίκτες του Μιχάλη Κλητσινίκου θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς.

Παράταση λόγω της αναβολής πήρε η δοκιμασία για τον ΜΑ Πέλλας ενόψει του γειτονικού ντέρμπυ στη Ν. Πέλλα. Η ομάδα του Γιάννη Γυριχίδη ξέρει τι θα αντιμετωπίσει στο ματς αυτό και θέλει να φύγει αλώβητη αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της για την πρωτιά.

Μετράνε τα κουκιά στον ΠΑΟ Φιλώτειας ενόψει των επόμενων παιχνιδιών στη μάχη για την παραμονή στην Α’ Κατηγορία. Η ομάδα των «Βραζιλιάνων» δείχνει καλό πρόσωπο τελευταία και αν συνεχίσει έτσι μπορεί να κερδίσει την παραμονή της.

Όποιες ελπίδες έχει για να παίξει πλαίη οφ θέλει να εξαντλήσει ο ΠΑΣ Ξιφιανής στα ματς που απομένουν. Οι παίκτες υποσχέθηκαν να κυνηγήσουν τη νίκη σε όλα τα ματς και αν έρθουν κάποια στραβοπατήματα από τους πρωτοπόρους όλα μπορούν να γίνουν.

Το τρίποντο με την Άρνισσα έδωσε κουράγιο και ελπίδες στον ΠΑΟΚ Καριδιάς ενόψει της συνέχειας όπου θέλει νίκες για να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Γιώργος Σταφύδας και οι παίκτες του πιστεύουν στην παραμονή και θα τα δώσουν όλα για να επιτευχθεί ο στόχος.

Επανήλθαν στις καλές εμφανίσεις οι Αφοί Γιώργος και Λευτέρης Θωμάς που θέλουν να βοηθήσουν τον ΜΑ Όρμας να παραμένει στην Α1 και δίνουν όλο τους τον εαυτό στα τελευταία παιχνίδια όπου κρίνονται πολλά.

Η εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίχτες του Απόλλωνα Κρύα Βρύσης αλλά και η γενική επιστράτευση των φίλων του αποτελεί το σήμα κατατεθέν για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία και αυτό είναι του κάνει τον κόουτς Βασίλη Νήρα να πιστεύει ότι ο στόχος θα επιτευχθεί.

Στον εγωισμό των παιχτών του ποντάρει ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών Νίκος Τσιρογιάννης ώστε στα ματς που έχουν απομείνει να κερδίσουν οι βαθμοί που χρειάζονται για την απευθείας παραμονή του "Δικέφαλου". Παρότι ο στόχος είναι δύσκολος υπάρχει πιστή ότι η έκβαση στο τέλος θα είναι θετική.

Η επιστροφή του Τάσου Χουλουηλίδη και η είσοδος του Βασίλη Γάτσου έχουν σκορπιστεί αισιοδοξία και καλή ψυχολογία στον Μακεδονικό Ίδας ενόψει των δύσκολων αγώνων μέχρι το τέλος όπου πολλά μπορούν να γίνουν. Όπως όλοι έτσι και στον Μακεδονικό το ταμείο θα γίνει στο τέλος.

Από τώρα ξεκίνησαν τον σχεδιασμό τους στον Ολυμπιακό Γαλατάδων για τη νέα σεζόν όπου θέλουν και πάλι να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και γιατί όχι να μην χτυπήσουν τις ψηλές θέσεις. Υπάρχει κόσμος και με κάποιες μικρές προσθήκες οι ερυθρόλευκοι μπορούν να δείξουν καλό πρόσωπο και να είναι από τους πρωταγωνιστές.

Τις ελπίδες που του αναλογούν θα κυνηγήσει ο Όλυμπος Αψάλου μέχρι το τέλος της σαιζόν παρότι κάποιοι τον θεωρούν τελειωμένο. Η ομάδα του Δημήτρη Παπανδρέου παλέψει ότι τα ματς και στο τέλος θα δει τί έχει καταφέρει.

Στην πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση τόσο των έμπειρων όσο και των νεαρών παιχτών του ποντάρει ο Αλμωπός μέχρι το τέλος της σεζόν με τον Βαγγέλη Ντίσιο να μην κρύβει την αισιοδοξία του ότι στο τέλος η ομάδα του θα πανηγυρίσει την κατάσταση του τίτλου.

Για τους βαθμούς που θα τον εξασφαλίσουν στην Α1 θα αγωνιστεί από εδώ και πέρα ο Ορφέας Ριζαρίου. Οι παίχτες του Κώστα Μαλουμίδη ξέρουν ότι τώρα που η μπάλα είναι βαριά θα πρέπει να τα δώσουν όλα ώστε να μην υπάρξουν πολλές περιπέτειες.

Χόρεψε η Ένωση Τσάκων με τον ετήσιο χορό της να έχει πολύ μεγάλη επιτυχία και τους φίλους της ομάδας να στηρίζουν την πραγματικά μεγάλη και αξιόλογη προσπάθεια που γίνεται όχι μόνο φέτος αλλά τα τελευταία χρόνια.

Άτυχος στάθηκε ο έμπειρος μέσος Ευθύμης Τσόρμπας του ΜΑ Ν. Μυλοτόπου που τραυματίστηκε στα ματς μέσα στην Πέλλα και αναμένεται να χάσει κάποια παιχνίδια. Η διακοπή του πρωταθλήματος πάντως είναι προς όφελος του αφού ακολουθούν πολύ δυνατά παιχνίδια όπου η παρουσία του κρίνεται απαραίτητη.

Βόλεψε πολύ την Δόξα Εξαπλατάνου η αναβολή των αγώνων αφού υπάρχουν πολλοί τραυματίες που η απουσία τους αποτελεί πρόβλημα για τον Δήμο Αγγελάκη. Τόσο ο Παρτσανάκης όσο και οι Γιαννούλτσης, Σασαρίδης, Λεμονάκης είναι βασικά στελέχη και σίγουρα όταν επανέλθουν θα δώσουν κάτι παραπάνω.

Η είσοδος στα play off είναι το μεγάλο στοίχημα για τον Άρη Προφήτη Ηλία καθώς όσο ο Μπάμπης Κρητίδης όσο και οι παίχτες του έχουν να αποδείξουν πολλά αφού πίστευαν ότι έχουν πολύ μεγάλες δυνατότητες και θα μπορούσαν να είναι υψηλότερα στη βαθμολογία.

Ριζώνει στην Αλμωπία ο Γιάννης Κατωνίδης καθώς εκτός από τις άλλες υποχρεώσεις του εκλέχτηκε και στο Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης. Οι ψηφοφόροι τίμησαν και με το παραπάνω τον άσσο του Αλμωπού δείχνοντας την εκτίμηση που έχουν στο πρόσωπο του.

Στο ντέρμπι με τους γείτονες της Πέλλας είναι ο νους των ανθρώπων στον ΜΑ Ν. Πέλλας σε ένα ματς όπου θέλουν να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις σε κάποιους που πιστεύουν άλλα πράγματα. Τόσο ο Κώστας Νινιατσούδης όσο και οι παίχτες του θέλουν την νίκη καθώς το γόητρο είναι το παν στα γειτονικά ντέρμπι.

Μετά την γκέλα με την Κρύα Βρύση στον Εδεσσαίκό επικρατεί σκεπτικισμός αφού έχει αρχίσει να δυσκολεύει η κατάσταση για τα play off. Και σίγουρα παρά τα όποια προβλήματα αν οι τριαινοφόροι δεν μπουν στην τετράδα θα πρόκειται για πολύ μεγάλη αποτυχία.

Μπορεί να είναι καταδικασμένη η Νίκη Καλής όμως δεν τα παρατάει αφού κάποιοι έμπειροι με αρκετούς νεαρούς παλεύουν για να βγάλουν την χρονιά παρότι είναι στους μηδέν βαθμούς.

Μόνο νίκες θέλει μέχρι το τέλος ο Εθνικός Γιαννιτσών μήπως και καταφέρει η ομάδα του Φώτη Μητσάκη να κερδίσει την άνοδο της απευθείας αποφεύγοντας τα ματς των play off. Ο χρόνος θα δείξει αν θα έρθει έτσι η άνοδος ή θα χρειαστεί η ψυχοφθόρος διαδικασία των play off όπου ως γνωστών πέρσι είχε χαθεί η άνοδος.

Θα πρέπει να προσέξει ο Εθνικός Αριδαιάς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος αν θέλει να μην μπλέξει σε περιπέτειες που ίσως να έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Όλοι μαζί διοίκηση, προπονητής και παίχτες θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να παραμείνουν οι κυανόλευκοι στην κατηγορία.

Μόνο την νίκη είναι ο στόχος του Φίλιππου Σταυροδρομίου στο γειτονικό ντέρμπι με τον Άγιο Λουκά καθώς οι τρεις βαθμοί θα αποτελέσουν βάλσαμο για την παραμονή στην κατηγορία και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά ο Μάκης Γκίλης και οι παίχτες του.

Δεν θέλουν βαθμολογικές απώλειες στην Ελπίδα Έδεσσας ούτως ώστε να κερδίσουν την άνοδο τους απευθείας στην Α1 χωρίς play off. Αν η ομάδα του Μάριου Παπαδόπουλου είναι σοβαρή στο ματς που απομένουν μπορεί να πετύχει τον στόχο της.

Δεν θέλει απώλειες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ Αραβησσού αν θέλει να συμμετάσχει στα play off για την άνοδο αφού η διαφορά με τον Εθνικό Γιαννιτσών είναι οριακή. Τα λάθη ίσως κοστίσουν ακριβά και αυτό το ξέρει καλά τόσο ο Σίμος Προδρομίδης όσο και οι παίχτες του.

Πολύ καλά βρίσκεται στην άνοδο στην Α1 κατηγορία ο ΠΑΟ Κερασιάς και αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί για τους παίχτες του Γιώργου Γιαννούλτση που έχουν ζήσει πρωτόγνωρες καταστάσεις με τις συνεχείς επιτυχίες τους φέτος. Μόνο αν αυτοκτονήσουν μπορεί να χαθεί η άνοδος.

Μόνο νίκες θέλει η Νίκη Αξού στα ματς που απομένουν για να έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει την επιστροφή της στην Α1. Η ομάδα του Χρήστου Καλαϊτζίδη έχει τα φόντα για να πετύχει τον στόχο της και θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που της αναλογούν.

10 σχόλια:

  1. ΜΠΙΝΟ ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ!!!ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το προβλημα σου ηταν που δεν κερδισες το Λουτρακι.
      Αλλα τι να κανουμε??
      Θα σου περασει, ξιδακι - ξιδακι.....

      Διαγραφή
  2. 4.54 πότε έμαθες από ποδόσφαιρο? ποιούς στόχους έχεις και σε ε΄ριξε? μίλα καλύτερα έτσι κι αλλιώς γιατί γίνεσαι αντιπαθής για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. α ρε Βασιλοπουλε αστερι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ο Εξαπλάτανος σωθεί απευθείας , τότε και ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ θα πάρει προτάθλιμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ολοι θα σωθείτε και ολοι θα παρετε πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ti exete na peite gia thn megalh omada ths petrias pou exei kanei anw katw tn omilo ths...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News