Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Άφηνε τη Χρυσή Αυγή να "αλωνίζει" στο νοσοκομείο της και καθαιρέθηκε

Η διοικήτρια επέτρεψε την "εφοδο" της Χρυσής Αυγής στο Νοσοκομείο, που αναζητούσε... αλλοδαπές αποκλειστικές

Την καθαίρεση της διοικήτριας που επέτρεπε και επιδοκίμαζε τις "εφόδους" της Χρυσής Αυγής στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο αποφάσισε ο Αντρέας Λυκουρέντζος.

Την οργή του υπουργού Υγείας που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση προκάλεσαν τα όσα συνέβησαν στο Νοσοκομείο Τρίπολης την περασμένη Πέμπτη.

Μέλη της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής προχώρησαν νύχτα σε.... "ελεγχο" στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστώσουν αν εργάζονταν εκεί αλλοδαπές αποκλειστικές!


Η διοικητρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου στην Τρίπολη, Ελένη Σιουρούνη, αν και ενήμερη για την έφοδο των μελών της Χρυσής Αυγής στο νοσοκομείο προκειμένου να πληροφορηθούν αν εκεί εργάζονται αλλοδαπές αποκλειστικές (!) δεν τους σταμάτησε αλλά έδωσε κοινή συνέντευξη Τύπου μαζί τους, δηλώνοντας μάλιστα ότι έχει "κοινό στόχο με τη Χρυσή Αυγή στο θέμα της αντιμετώπισης της παράνομης εργασίας στο νοσοκομείο".

Η απόφαση για παύση της συγκεκριμένης διοικήτριας αν και ειλημμένη θα ανακοινωθεί επισήμως τη Δευτέρα.

---
Πηγή: newsit

10 σχόλια:

  1. Aτομα που διοικουν...ελεος δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρέθηκε μία να κάνει σωστά την δουλειά της και την έδιωξαν .... έλεος δηλαδή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καποιοι χρυσαυγίτες εχουν παρει σοβαρα τον ευατο τους.να καθαρισουμε τη χωρα θελουμε και μετα θα περασουν δικαστηριο κι αυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΕΛΛΑΔΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.enikos.gr/society/119295,H_apanthsh_ths_dioikhtrias_toy_nosokomei.html?fb_action_ids=4942163886249&fb_action_types=og.likes&fb_source=timeline_og&action_object_map=%7B%224942163886249%22%3A576236152387968%7D&action_type_map=%7B%224942163886249%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ωραια δημοκρατια ρε...οτι γουσταρεο ο υπουργακος ανεβαζει κατεβαζει αν πηγεναν τα δικα του τα κοματοσκυλα ολα καλα θα ηταν.πολυ φοβουνται την χρυση αυγη,,τι εγηνε τους χαλαει τη σουπα??δε δυλωνει υπακοη στο συστημα το (ημοκρατικο σας)????τοσα χρονια κρυβανε την αληθεια πλεων ο κοσμοσ εμαθε και οσο παει δινει δυναμει και οχι εξουσια σε ανθρωπουσ που πραγματικα μπωρουν να ματοσουν για το έθνος,που καπιοι δεν πιστεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάτωσε η ελληνική γλώσσα.

      Διαγραφή
    2. ΣΕ ΡΩΤΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ?ΒΑΛΕ ΤΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ .Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ

      Διαγραφή
  7. Ρε πρώην ψηφοφοροι πασοκ κ νδ αφού τόσα χρόνια μας καψατε με τ ψήφους σας,τώρα γίνατε χρύσαυγητεσ; πάλι από τ αρχή;καθήστε σπιτάκι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News