Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Αγάθωνας: «Ηλιάδη και Απέργη έφυγαν χωρίς να μας συγχαρούν»

«Στεναχωρήθηκα λίγο που η Θωμαή και η Αγγελική φύγανε χωρίς να μας συγχαρούν. Δεν το λέω για να θίξω κάποιον, αλλά περισσότερο με πίκρα»

Δεν άντεξε ο Αγάθωνας Ιακωβίδης, και το εξέφρασε το παραπονάκι του για Αγγελική Ηλιάδη και Θωμαή Απέργη.

Ο ρεμπέτης που θα πάει Eurovision με τους Koza Mostra μετά τη νίκη του στον ελληνικό τελικό, δήλωσε πικραμένος από τη συμπεριφορά των δυο συναδέλφων του.

Όπως είπε, «στεναχωρήθηκα λίγο που η Θωμαή και η Αγγελική φύγανε χωρίς να μας συγχαρούν. Δεν το λέω για να θίξω κάποιον, αλλά περισσότερο με πίκρα».

Μάλιστα τόνισε, πως «εγώ έλεγα όλες αυτές τις μέρες, πως όποιος και να πάει, θα έχει τη συμπαράσταση μας. Δεν έλεγα ότι θα κερδίσουμε εμείς!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News