Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Νέες φωτογραφίες-σοκ απο τη σύλληψη των ληστών της Κοζάνης

Ανατριχίλα από τις φωτογραφίες τους

Νέες φωτογραφίες των συλληφθέντων για τη ληστεία της Κοζάνης και κατηγορούμενων για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ, με σκοπό να αποδείξει ότι κτυπήθηκαν όταν αντιστάθηκαν στην σύλληψή τους και όχι κατά τη διάρκεια κράτησης τους. 

Στις νέες φωτογραφίες υπάρχουν και ηλεκτρονικά ίχνη της κάθε φωτογραφίας, όπως η ώρα λήψης της φωτογραφίας, η ημέρα και η ώρα επεξεργασίας τους.


Το μεσημέρι η Ελληνική Αστυνομία και ο διευθυντής των Εσωτερικών Υποθέσεων, Παναγιώτης Στάθης, έδωσε το πόρισμα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσων της ΕΛ.ΑΣ για το θέμα, στο οποίο αναφέρεται ότι οι συλληφθέντες κτυπήθηκαν κατά τη στιγμή της σύλληψής τους. 


Το θέμα πυροδότησε έντονη πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δηλώσεις στελεχών της αξιωματικής Αντιπολίτευσης, οι οποίοι αμφισβήτησαν το πόρισμα της αστυνομίας. Νέες φωτογραφίες-σοκ απο τη σύλληψη των ληστών της Κοζάνης

Στον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος δήλωσε πως είναι απορίας άξιο πώς ένα κόμμα που δηλώνει κοινοβουλευτικό, επιμένει να θεωρεί πιο αξιόπιστους τους ισχυρισμούς κατηγορουμένων για ένοπλες ληστείες και τρομοκρατικές ενέργειες, από τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων και τα αποδεικτικά στοιχεία της Αστυνομίας.

Από την πλευρά του το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ για επίδειξη αμετροέεπειας.

«Δεν θυμόμαστε, εδώ και μία εβδομάδα, να έχει εκδοθεί ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που να καταδικάζει την τρομοκρατική δράση των ληστών της Κοζάνης… »,ανέφερε.

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν δίνονται απαντήσεις και προκύπτουν νέα ερωτηματικά Αντί να δίνονται απαντήσεις, προκύπτουν νέα ερωτήματα από το πόρισμα της αστυνομίας, σχετικά με τις καταγγελίες για κακοποίηση των συλληφθέντων για τη διπλή ληστεία στην Κοζάνη, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Συγκεκριμένα, τα ερωτήματα που θέτει η αξιωματική αντιπολίτευση είναι τα εξής τέσσερα: «Ερώτημα 1ο: Πόσο αξιόπιστη είναι μια έρευνα όταν ο ερευνών και ο ερευνώμενος ταυτίζονται;

Ερώτημα 2ο: Σύμφωνα με το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ. τα τραύματα των συλληφθέντων οφείλονται σε σκληρή πάλη με τους αστυνομικούς. Πώς όμως είναι δυνατόν σε μια τέτοια πάλη να μην τραυματίζονται οι αστυνομικοί ενώ οι συλληφθέντες εμφανίζουν βαριές κακώσεις;

Ερώτημα 3ο: Οι καταθέσεις των αστυνομικών επιβεβαιώνονται από ιατροδικαστικά ευρήματα;

Ερώτημα 4ο: Πώς μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., όταν ο Μάρεκ Μαρζίνσκι υποδιευθυντής της Διεθνούς Αμνησίας, της πλέον αξιόπιστης σχετικής με το θέμα ΜΚΟ, μιλά για κουλτούρα ατιμωρησίας στην Ελληνική Αστυνομία, όπως και άλλοι διεθνείς και ευρωπαϊκοί οργανισμοί;».

Δημόσιας Τάξης: Επίδειξη αμετροέπειας από το ΣΥΡΙΖΑ Για επίδειξη αμετροέπειας κάνει λόγω το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, απαντώντας στα όσα ανέφερε η αξιωματική αντιπολίτευση για το θέμα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε μία ακόμα επίδειξη αμετροέπειας, επιμένει να θεωρεί με το ζόρι «βασανιστές» τους Έλληνες αστυνομικούς και να μην έχει το κουράγιο να παραδεχθεί τουλάχιστον το λάθος του, να εξάγει συμπεράσματα πριν την διεξαγωγή έρευνας, τα ευρήματα της οποίας τον διέψευσαν.

Απάντηση 1η: Από συστάσεως ελληνικού κράτους ο πειθαρχικός έλεγχος όσων υπηρετούν στο Δημόσιο τομέα διεξάγεται από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας. Και δεν προβλέπεται βέβαια να διεξάγεται η έρευνα από τις… συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.

Απάντηση 2η: Ο ΣΥΡΙΖΑ αγνοεί ή παριστάνει ότι αγνοεί ότι τραυματίσθηκε αστυνομικός κατά την επιχείρηση σύλληψης. Αγνοεί επίσης ότι για τον ίδιο λόγο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος ενός εκ των κατηγορουμένων!

Απάντηση 3η: Οι ιατροδικαστικές εκθέσεις δεν έχουν συνταχθεί ακόμη, για τον απλούστατο λόγο ότι οι τρεις κατηγορούμενοι για τη ληστεία αρνήθηκαν να παραλάβουν τις σχετικές παραγγελίες για εξέτασή τους από ιατροδικαστή. Σε κάθε περίπτωση, στο πλαίσιο της προδικαστικής ποινικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, θα κληθούν αυτεπαγγέλτως σε ιατροδικαστική εξέταση. 

Απάντηση 4η: Με τα όσα υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύουμε όλοι να πάθουμε «Διεθνή Αμνησία» (έτσι αποκαλεί την Διεθνή Αμνηστία το κόμμα του κ. Τσίπρα στην ανακοίνωσή του!). Δεν έχουμε πάθει αμνησία πάντως όταν δεν θυμόμαστε, εδώ και μία εβδομάδα, να έχει εκδοθεί ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που να καταδικάζει την τρομοκρατική δράση των ληστών της Κοζάνης… ».

Σπύρος Κουντούρης
---
Πηγή: ethnos

37 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΖΟΓΛΑΝΙΑ. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΑΥΤΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΡΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΟΠΛΟ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ? ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ? ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ? ΕΝΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΤΖΟΓΛΑΝΑΚΙΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. opa file autoi kleban trapezes h oti kanan kai bohthousan atoma pou den exoun na fane den einai egklimaties kai ti prepei na askisoun tetoia via oi astinomikoi panw tous?leei oti kapou an klepseis (gia kalo skopo to kanan) prepei na tous sapiseis sto ksulo kai meta filaki? as pane mono filaki oxi na tous rimakseis ta prosopa..kai opws sou eipa eklepsan to kratos gia na bohthisoun tous anthrwpous pou den exoun na fane..piastous kai pantous filaki aplo einai

      Διαγραφή
    2. τα σκεφτηκες καλα αυτα π ειπες;μηπως εισαι κανενας αναρχικος κ συ;που ειδες εσυ τον καλο σκοπο;εκλεψαν τη τραπεζα για να ενισχυσουν το ταμειο του επαναστατικου τους αγωνα.δε τα εδωσαν σε κανενα φτωχο.δεν πληρωσαν το ρευμα καποιου που δ ειχε να το πληρωσει.ουτε φαρμακα πηραν σε αρρωστους.εκτος απο αυτο αυτα τα λευτα που κλεβουν παλι ο απλος ελληνας φορολογουμενος θα τα πληρωσει.ασε που αυτοι ηταν τα θυματα.τζαμπα το εφαγαν το ξυλο.πιασανε τα ψαρακια για να ξεφυγουν οι καρχαριες

      Διαγραφή
    3. Τι του απαντας αυτου του μαλακα του 11.28, το ιδιο μαιμουνι που γραφει συνεχια υπερ τους μ αυτες της καλικατζουρες, ουτε ελληνικα ξερει το πηθικι.

      Διαγραφή
  2. ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΒΛΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΔΕΞΙΑ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ..ΜΑ...... ΕΥΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΠΟΦΕΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα το λες φιλε.Θελουμε φωτογραφιες των τραυματισμενων αστυνομικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΕΞΙΑΣ Ή ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ.20ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΡΑΓΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολλές τράπεζες έχουν οι αναγνώστες σου ρε αριδεα νέα κ φοβούνται μη τις κλέψουν.πες τους ότι τ δάνεια που παίρνει τ κράτος, όλα πάνε σ τράπεζεσ κ αυτοί δουλεύουν για να τ ξεχρεώσουν.αν δουλεύουν κ δε τους ταΐζεις εσυ κύριε βαφείαδη γ να γράφουν αυτές τ μακακιεσ.βαλε το κ μη τ κόψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΦΕΙΑΔΗ, ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΖΕΙΣ, ΜΗ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ.

      Διαγραφή
  7. Οτι να ναι εδω μεσα,ο αλλος λεει εκλεβαν και τα εδιναν στους φτωχους,ρε φιλε που ζεις? Εισαι σοβαρος? Ασ βγουν αυτοι που ειχαν ωφελος απο τις ληστειες τον ατομων αυτο και να μιλησει! Αλλα επρεπε εσενα να κλεψουν,να μπουν σπιτι σου και να σε κανουν ανω κατω....και εσυ βεβαια σαν καλο προβατακι που εισαι θα καθοσουν σε μια γωνια και θα ελεγες,παρτε ολα παιδια,αφου ειναι για καλο σκοπο,παρτε τα ολα! Το θεμα με αυτα τα παιδια ειναι οτι σε αυτα τα παδια,αντικατοπτριζεται ενα μεγαλο προβλημα,μια σηψη που σιγα σιγα εξαπλωνεται,και καθε τι νομιμο πλεον το καταδικαζουμε,και παρανομη και τρομοκρατικη πραξη την βαφτιζουμε αγωνα προς την ελευθερια.Και ερωτω εγω...ποια ελευθερια? Δεν ειχαμε ποτε,παρτε το χαμπαρι. Ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
    καλα εχετε ξεφυγει ορισμενοι , ειναι δυνατον να φανε ξυλο οι αστυνομικοι απο αυτους τους βουτυρομπεμπεδες,

    παντος ο συριζα σιγα σιγα βγαζει την μασκα του,
    οι ελληνες δεν ειναι αναρχικοι παρτε το χαμπαρι,

    τελικα ποσα ειμαστε προθυμοι να θυσιασουμε σε αυτη την χωρα επειδη μειωθηκε η καλοπεραση μας, βγαζοντας ενα τετοιο κομμα κυβερνηση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλώς μειώθηκε η καλοπέρασή μας!!!! Έλα, ομολόγα. Ο Σαμαράς είσαι ή Στουρνάρας;

      Διαγραφή
  9. Το κράτος ειναι το μονοπώλιο της νόμιμης βιας. Μονο το κράτος έχει το δικαίωμα να ασκεί βία,σύμφωνα με τους νόμους.Δηλαδή αν εγώ έχω διαφωνία μαζί σου,δε θα τη λύσω μόνος μου,δέρνοντας για παράδειγμα εσένα αλλά θα παραχωρήσω το δικαίωμα να τιμωρηθείς,στα δικαστήρια.Δηλαδή οχι μέσω φυσικής βίας αλλά μέσω νόμιμης βίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ...ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ...

      Διαγραφή
  10. Τελικά πόσο τραγικοί μπορεί να είναι μερικοί ρε παιδιά!!! δεν είμαι ουτε Συριζα ούτε αναρχικός. Αλλά το να κάθεσαι να κρίνεις και να κατακρίνεις κάποιους οι οποίοι επειδή δεν αντέχουν την αδικία και όλη την κατάσταση αυτή που επικρατεί σε αυτήν την χώρα αντιδρούν (κατά την γνώμη μου με λάθος τρόπο) αλλά αντιδρούν, κρίνει ποιος; ΕΣΥ που το μόνο που κάνεις είναι να σχολιάζεις απο την ζεστούλα του σπιτιού σου, εσυ που ποτέ δεν βγήκες να αντιδράσεις έξω φοβούμενος μη σε δει κανένας βουλευτής και σε ξεβολέψει, εσύ που δεν έκανες πότε τίποτα για αυτόν τον τόπο και μια ζωή γλύφεις κατουρημένες ποδιές για την πάρτυ σου και την βόλεψη σου, κάθεσαι εσύ που πιθανόν θα ανήκεις σε κάποιο κόμμα και ασφαλώς θα είσαι και μεγαλύτερος τους κάθεσαι και κατακρίνεις αυτούς που τουλάχιστον αγωνίζονται για κάτι. κατακρίνεις 4 παιδιά που στα δικά τους μάτια στην δική τους λογική τους αδικούν τους κλέβουν τους καταπιέζουν τους φυλακίζουν τους βιάζουν. Αν εσύ αδερφέ μου νιώθεις ελεύθερος βγες και φώναξε το... αλλά δεν σημαίνει οτι όποιος νοιώθει το αντίθετο και αντιδρά οτι έχει λάθος.΄Άλωστε δεν πήγαν να κλέψουνε κανέναν φτωχό κανέναν μεροκαματιάρη αυτούς που μας πίνουν το αίμα αυτούς που μας κλέβουν αυτούς πήγαν να κλέψουν ..... ούτε πήρα άνοιξαν ενώ θα μπορούσαν να το κάνουν άνετα ΑΝ ήθελαν ..... Ήθελαν όμως ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω απολυτα φιλε,τα ειπες ολα.
      Το κρατος νομιμος ληστης

      Διαγραφή
    2. 12.37 πλάκα μας κάνεις ε;Δηλαδή είναι πολύ δύσκολο να βγεις και να διαδηλώσεις;Πρέπει να πάρουν πολεμικά όπλα και να κάνουν ληστεία;Και ποιόν χτυπάνε με αυτόν τον τρόπο;Τα λεφτά των τραπεζών είναι ασφαλισμένα και όσο και να κοπανιέσαι κάτω θα τα πάρουν πίσω!Κανείς δεν λέει πως αν αντιδράς είσαι λάθος,αντέδρασε με τον σωστό τρόπο!Δεν είναι δυνατόν αυτά που λες να τα εννοείς!Θέλω να μου πεις για ποιό πράγμα αγωνίζονται τέτοια άτομα;και πλεόν δεν είναι παιδιά είναι ενήλικες και έχουν επίγνωση των πράξεών τους!Δηλάδη αν μπω στο σπίτι σου(όντας εσύ ευκατάστατος)με ένα καλάσνικοφ και προσπάθησω να σε ληστέψω και ακριβώς εκείνη την στιγμή με πιάσεις και σου πω εγώ μηηη είμαι ιδεολόγος προσπάθω να ταϊσω τα σκυλιά μου θα με θεωρήσεις αγωνιστή;

      Διαγραφή
  11. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΘΩΟΙ ΑΘΩΟΙ ΑΘΩΟΙ ΑΘΩΟΙ ΑΘΩΟΙ!!! ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ! ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ! ΤΩΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΜΕ 1 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΒΑΣΑΝΗΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ! ΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΤΟΜΕΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η δολοφονία του Γρηγορόπουλου έχει δυστυχώς σκοτώσει πολλές παιδικές ψυχές, σοβαρευτείτε και σκεφτείτε λίγο, αν σας ενδιαφέρει να σκέφτεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΦΙΛΕ 3.04. ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΣΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ. ΕΧΑΣΑΝ, ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΝΕ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΦΙΛΟΙ, ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΨΗΦΙΣΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΣΥΧΑΘΙΚΑ

      Διαγραφή
    2. κοψε της μα...ες ρε 3.04, τη μπουρδα ειναι αυτη που πεταξες;

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΜΠΟΥΡΔΑ ΡΕ ΣΑΒΟΥΡΑ/

      Διαγραφή
  14. ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
    ειναι δυνατον να ειναι ηρωες αυτα τα παιδια για τον συριζα
    για να σοβαρευτουμε λιγο τι πηγαμε να κανουμε να βγαλουμε κυβερνηση τετοιους ανθρωπους
    μεγαλε εσυ που λες για τους καναπεδες μας εσυ τι κανεις ? κανε και εσυ το ιδιο με αυτους αντε μαγκα , αλλα οχι και βεβαια δεν θα το κανεις γιατι μπορει να εισαι αναρχικος αλλα ως εκει, πληρωνεσαι απο το κρατος που δεν θελεις, εργαζεσαι σε αυτο και παραλληλα το κλεβεις κι ολας , στην ουσια δεν εχεις καμμια σχεση με αυτα τα παιδια αυτα ειναι των βορειων προαστιων και εσυ εισαι απο την καρατζοβα μεγαλε και γι αυτους εισαι απλα ενας μπουρτζοβλαχος.
    ας υποθεσουμε οτι αυτο γινοταν στην αριδαια και απο εξω απο την τραπεζα ηταν μερικα κακομαθημενα πλουσιοπαιδα με καλαζνικοφ απειλωντας τον κοσμο θα αρεσε λες στους κατοικους της αριδαιας ?
    εεεεε μεγαλε αυτα μεγαλωσαν με ολες τις ανεσεις και εμεις μεγαλωσαμε στα καπνα και στα ροδακινα τιποτα μα τιποτα δεν μας συνδεει παρτο χαμπαρι, δεν ειναι αυτοι οι ηρωες , ηρωες ειναι τα παιδια που εργαζονται στην ηλικια τους για να επιβιωσουν αυτοι και η οικογενεια τους ,
    φτανει πια ξυπνηστε μπουρτζοβλαχοι που ταυτιζεστε με αυτους αναρχικα φασιστακια που δεν δεχεστε την γνωμη των αλλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι ήρωες; Είσαι βλαξ. Αλλά μην είσαι και βλαξ-βλαξ. Θα σε κηρύξουν υπό εξαφάνιση και δεν πρέπει. Οι βλάκες(σκέτο) είναι χρήσιμοι. Μας ανεβάζεις. Ξέρεις πόσοι άνθρωποι νιώθουν Αινστάιν μόλις διαβάσουν σχόλιό σου;

      Διαγραφή
    2. Ολοι βλακες εκτος απο σενα ρε αυνανα 5.59

      Διαγραφή
  16. Δε μας λες ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ, τα γράφεις από μόνος αυτά ή κερδίζεις το κάτι τις σου; Πάντως είνα κρίμα να προσφέρεις τόσες υπηρεσίες αφιλοκερδώς και σε τόσο δύσκολες εποχές. Δες ο Κεδίκογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ πού τα κατάλαβες όλα αυτά που γράφεις; Έχω μείνει.
    Αν σου γράψω ζώδιο, νούμερο παπούτσι, ημερομηνία που έβγαλα τον πρώτο φρονιμίτη και αν προτιμάω ξίδι ή λεμόνι στη σαλάτα, μπορείς να βρεις πού έχω αφήσει τα κλειδιά μου που τα ψάχνω δυο μέρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ε οχι ρε και η αριστερα να βγενει να κατακρινει και να καταδικαζει τι βια μη τρελλαθουμε????ο πολιτικη της βιας τρομοκρατια εμφυλιος γκουλακ μελσεβικοι εξωρια στην σιβηρια κονσερβοκουτια και πολλα αλλα.μη μας το παιζουν μηξοπαρθενες
    η αναρχια δε μηλαει ποτε για βια ,τα οπλα γιατι τα ειχαν????αν εβγενε κανας αστυνομικος τον 700ευρω με δανεια και οικογενια μπροστα τουσ δε θα τον κααθαριζαν?/η κανα υπαλιλοε η οπιος να ναι???για την παρτη τουσ το καναν μαλακιζοντουσαν εκ του ασφαλους λςυτα εχει ο (μπαμπας)επαναστατες του κολου κακοπιοι σε μικρη ηλικια ειναι και λιγα τουσ καναν και αλλο τοσο οι γονοις θςλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σκέφτεσαι όπως γράφεις. Μια ματιά στα ελληνικά σου και παθαίνει κανείς εγκεφαλικό. Τι βολικό πράγμα η ανωνυμία! Αν ήσουν σε δημόσιο χώρο δεν θα τολμούσες να ανοίξεις το στοματάκι σου. Ρε μήπως είσαι αλλοδαπός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτός που δεν ξέρει ορθογραφία είναι ανορθόγραφος εσύ που του το λες αμόρφωτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όχι όμως αλλοδαπός ε πανίβλακα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News