Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα της Δόξας Εξαπλατάνου με τη Δόξα Μανδάλου

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ από το δραματικό παιχνίδι της Δόξας Εξαπλατάνου με την Δόξα Μανδάλου, με τελικό σκορ 2 – 2, που εξασφάλισε το STUDIO PANTELIDIS για το Aridaia News:






























 

5 σχόλια:

  1. Πραγματικά εμβληματική φυσιογνωμία ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ Γ.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ, ένας all araound ποδοσφαιριστής και πολυ καλός χαρακτήρας που όργωσε στην κυριολεξία τα γήπεδα του Νομού Πέλλας σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε. Ηγκικεν λοιπόν η ώρα και ο χρόνος απο την επόμενη αγωνιστική περίοδο νά έρθει στην ομάδα της γενέτειρας του, τον θρυλικό και ιστορικό ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΔΡΟΣΕΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala ta les file alla o kwstakhs th minei arxigos ths omadas mas doxa mandalou geia polla xronia paixtaras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. traumatias .... opws o lemonakhs o gianoultshs kai o sasaridhs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατί τόσοι τραυματιες ?κάτι παραξενο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News