Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες

Τη σχετική απόφαση έλαβαν την Κυριακή, στο πλαίσιο πολύωρης σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Νίκαιας

Σε πανελλαδικό συντονισμό για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προχωρούν οι αγρότες ζητώντας, παράλληλα, συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Τη σχετική απόφαση έλαβαν την Κυριακή, στο πλαίσιο πολύωρης σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Νίκαιας, όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι αγροτών από 35 μπλόκα σε όλη τη χώρα.

Οι αγρότες αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις, προκειμένου η κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα δίκαια, όπως τονίζουν, αιτήματά τους και προς αυτή την κατεύθυνση έλαβαν τρεις αποφάσεις: να υπάρξει πανελλαδικός συντονισμός με τη σύσταση συντονιστικού οργάνου, να ζητηθεί συνάντηση με τον πρωθυπουργό και να πραγματοποιείται, σε καθημερινή βάση, αποκλεισμός του εθνικού οδικού δικτύου από όλα τα μπλόκα, από τις δύο έως τις τρεις το μεσημέρι.

Παράλληλα, καλούν κι άλλους αγρότες να δυναμώσουν τα μπλόκα τους, αλλά και φορείς να στηρίξουν τον αγώνα τους.

Μάλιστα, τη μία εκ των αποφάσεών τους οι αγρότες την έθεσαν σε άμεση υλοποίηση, καθώς, μετά την ολοκλήρωση της τρίωρης συνεδρίασης -και στο ύψος του κόμβου της Νίκαιας- κατάφεραν αρκετές εκατοντάδες από αυτούς να ανέβουν επί του ΠΑΘΕ, παρά τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, όπου και παρέμειναν διαμαρτυρόμενοι, αποκλείοντας και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

---
Πηγή: real.gr

3 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ !!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ , ΦΟΡΟΙ , ΦΟΡΟΙ, ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΝΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ !!! ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν θα παει ο φραπες στα 15 ευρω θα βγουμε στους δρομους ολοι μας..καλα μας κανουν που μας πηδανε,αφου κοιμομαστε ορθιοι και δεν μπαινουμε στην βουλη με τις κομπινες και τα γκρειντερ..ποιος θα μας σταματησει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ!Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ!ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News