Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Βασίλης Παπαγεωργόπουλος: Η πρώτη δύσκολη νύχτα στο κελί - Τι τον ενόχλησε

Ζήτησε να μεταφερθεί σε κελί μη καπνιστών αφού δεν μπορούσε να αντέξει την κατάσταση

Μια πολύ δύσκολη νύχτα ήταν αυτή η πρώτη που πέρασε στις φυλακές Διαβατών, ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης και καταδικασθείς σε ισόβια Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Μαζί με άλλα 9 άτομα και με μοναδικό γνωστό τον Μιχάλη Λεμούσια που επίσης καταδικάσθηκε σε ισόβια για την υπεξαίρεση στον Δήμο Θεσσαλονίκης, ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος δεν έκλεισε μάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 8 αλλοδαποί κρατούμενοι κάπνιζαν συνεχώς με το κελί να έχει μετατραπεί σε θάλαμο αερίων, γεγονός που ενόχλησε σφόδρα τον τέως δήμαρχο ο οποίος είναι παλιός αθλητής και αντικαπνιστής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι με το πρώτο φως της ημέρας, ο "ατσαλάκωτος" όπως τον φωνάζουν οι Θεσσαλονικείς, ζήτησε να βγεί στο προαύλιο και μάλιστα ζήτησε να δει και τον αρχιφύλακα του σωφρονιστικού καταστήματος Διαβατών.

Τον συνάντησε και του ζήτησε να μεταφερθεί σε κελί μη καπνιστών αφού δεν μπορούσε να αντέξει την κατάσταση.

---
Πηγή: newsit.gr

2 σχόλια:

  1. http://www.athensmagazine.gr/portal/athenstalk/34045

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε τον ατσαλακωτο?Κριμα απο τα ψηλα στα χαμηλά.Ησουν ίνδαλμα και εγινες σκ...α.Δυστυχως αποδυκνειεται παλι πως η εξουσία ζαλιζει επικινδυνα.Του ευχομαι να έχει μαζί του την βιβλο ή αλλα χριστιανικά κείμενα γιατι μονο με αυτά θα επιβιώσει και να κοιτάει λιγο ψηλά και οχι απο ψηλού που κοιτούσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News