Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Αυτά είναι τα όπλα που είχαν μαζί τους οι ληστές - Δείτε φωτογραφίες

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΕΛ.ΑΣ.

Το απόγευμα της Κυριακής η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες όχι μόνο από τον οπλισμό που είχαν μαζί τους Νίκος Ρωμανός, Ανδρέας-Δημήτρης Μπουρζούκος, Γιάννης Μιχαηλίδης και ο Δημήτρης Πολίτης, αλλά και από τον εξοπλισμό των τεσσάρων.

Πρόκειται για: τρία πολεμικά τυφέκια, τύπου Kalashnikov (το ένα φέρει εμφανή σημάδια-φθορές από πυρκαγιά που έβαλε ο Δημήτρης Πολίτης στην κλούβα που είχαν μετατρέψει σε ασθενοφόρο) ένα υποπολυβόλο τύπου Scorpion μία επαναληπτική καραμπίνα ένα πιστόλι zastava ένα πιστόλι Beretta και αλεξίσφαιρα γιλέκα, σφαίρες - φυσίγγια, γάντια, υλικά καθαρισμού, εργαλεία κ.λπ. αντικείμενα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΕΛ.ΑΣ:
























 

4 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ,ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΙΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΡΑΝ????ΤΙ ΚΑΚΟΙ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Το παιδί μου ήταν τίμιο, φιλότιμο και με κοινωνικές ευαισθησίες!!!" Και ακόμα καθόμαστε και τους ακούμε?
    Όταν δεν αναγνωρίζεις τη δικαστική εξουσία γενικότερα αλλά την αστυνομία ως Αρχή..τουναντίον έχεις ως μέσω έκφρασής σου τα όπλα, δεν είσαι τίποτα περισσότερο από ένας στυγερός και έτοιμος για όλα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ. Επικίνδυνος για το κοινωνικό σύνολο και χρειάζεσαι αποκλεισμό και ΤΙΜΩΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News