Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ποιος πασίγνωστος τραγουδιστής λιποθύμησε κατά την διάρκεια συναυλίας του;

Δείτε το βίντεο

Το γύρω του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει πασίγνωστο τραγουδιστή να λιποθυμά πάνω στη σκηνή μπροστά στους χιλιάδες θαυμαστές του κατά την διάρκεια συναυλίας.

Ο λόγος για τον διάσημο τραγουδιστή...


...Marilyn Manson.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του σόου στο «TCU Place» στο Σασκατούν του Καναδά. Ο 44χρονος εκκεντρικός τραγουδιστής όπως θα δείτε στο βίντεο πέφτει στη σκηνή και ζητάει την βοήθεια των συνεργατών του οι οποίοι έσπευσαν να τον απομακρύνουν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών.

Δείτε το βίντεο

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News