Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Όλες οι βαθμολογίες της ΕΠΣ Πέλλας

 
Ίδιες παραμένουν οι βαθμολογίες όλων των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, καθώς οι αγώνες του Σαββατοκύριακου 23 και 24 Φεβρουαρίου 2013 αναβλήθηκαν λόγω καιρού:








21 σχόλια:

  1. ΤΟ ΡΙΖΟ ΕΧΕΙ 39 ΒΑΘΜΟΥΣ....ΚΑΙ Η ΠΕΤΡΙΑ -8....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. aridaia news tha ithela na kanw mia diorthosi.i omada tis zervis exei 14 vathmous kai oxi 11 pou grapsate eseis!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. exeis dikaio file gia thn zervi. den to kanan epithdes giati tis nikes kai tis isopalies tis exoyn sosta.

      Διαγραφή
  3. tin epomeni agonistiki paizoun doro8ea-zervi??????an isxuei 8a einai megalo ntermpi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ . ΟΡΜΑ 34 - ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝ 32 - ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ 32 - ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ 32 - ΙΔΑ 25 - ΑΨΑΛΟΣ 10 - ΚΑΛΗ 0 . Μπαράζ ΠΑΟΚ - ΙΔΑ , ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ - ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ . ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ: ΤΗΝ ΚΑΛΗ,ΤΟΝ ΜΥΛΟΤΟΠΟ, ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ, ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Χ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕΠΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ.

      Διαγραφή
    2. Ναι ρε μεγάλε και το Χ θα έρθει με την Αριδαια .....

      Διαγραφή
    3. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ...ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ 38,ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ 30,ΠΑΟΚ 30,ΟΡΜΑ 29,ΙΔΑ 18 .ΦΟΥΝΤΟ ΙΔΑ ΟΡΜΑ

      Διαγραφή
    4. Να τα φας και να ναι κρύα βρε άσχετε των ασχέτων. Θα ρθεις μέσα στην Όρμα και θα φας 2 γκολάκια έτσι για να ησυχάσεις εξαπλατανιώτη. Γιατί πολύ μιλάς για την Όρμα και θα πρεπε να κάνεις μωκο εκεί που βρίσκεσαι.Ανίδεε ιδεαλιστή της βλακείας...

      Διαγραφή
    5. ela sthn orma exaplatane.tha fas kala.esy se ligo tha vgeis play of.

      Διαγραφή
    6. a tha xaseis ki apo tin ida epeidi milas poly.....vlaka eee vlaka.

      Διαγραφή
    7. ασε μασ ρε ανιδεε τορα...μια ομαδιτσα εχετε που οταν πεζετε με μεγαλεσ ομαδεσ τροτε 5αρεσ και 6αρεσ ακομα στην εδρα μασ μεγαλη ομαδα δεν περαασε

      Διαγραφή
    8. Για τον λόγο αυτό απόφοιτε του νηπιαγωγείου είστε κάτω από τα @rx1d1@ μας. Την ομαδίτσα που αναφέρεις στην έδρα σου δεν μπόρεσες να την κερδίσεις όμως! Μην μιλάς εκεί που δε σε παίρνει..Θα χετε πολύ ιδρώτα στα μπαράζ!!

      Διαγραφή
    9. poia orma twra bgalate k glwssa .. xalarwste paidakia k mn mhlate poly.

      Διαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ama sothei i KryA vRYSI MPOrei na parei protathlima kai o Edessaikos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o exaplatanos otan er8ei mesa sthn orma then tha faei mono 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ξιφιανη-δωροθεα τζαμπα χαλασατε καρδιεσ μασ.αφηστε το πισω και ανασυνταχθειτε γρηγορα ,εχουτε δυσκολα ματσ σαββατο.απο πλευρασ ξιφιανησ θεωρειται ληξαν το θεμα και εν βρασμω ψυχησ.ξαναλεμε ποτε δεν ζητησαμε κανεναν διαιτητη.και πραγματικα καλη επιτυχια δωροθεα στο ματσ του σαββατου με ζερβη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. akrives skor.......EXAPLATANOS-IDA 3-1 ANTE 8A SAS AFHSOUME N VALETE KAI ESAS ENA GKOLAKI DWRAKI APO MAS ASXETA POU POLY ASXOLIWSASTAN M EMAS...ORMA-EXAPLATANOS 0-3 ESEIS 8A FATE T TRIA KAI 8A HSYXASETE....EVGALE STOMA KAI H ORMA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News