Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Ο Ηλίας Κασιδιάρης υποψήφιος Δήμαρχος;

Στόχος της Χρυσής Αυγής και του Νίκου Μιχαλολιάκου είναι να γίνει η Αθήνα η δεύτερη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που θα εκλέξει ακροδεξιό δήμαρχο

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ή ένα «όνομα έκπληξη» είναι οι επιλογές του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, για το Δήμο Αθηναίων στις δημοτικές εκλογές του επόμενου χρόνου.

Στόχος της Χρυσής Αυγής και του Νίκου Μιχαλολιάκου είναι να γίνει η Αθήνα η δεύτερη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που θα εκλέξει ακροδεξιό δήμαρχο μετά τη Ρώμη και τον Τζιάνι Αλεμάνο.

Τα... σχέδια της Χρυσής Αυγής για το δήμο της Αθήνας αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας Το Θέμα.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι το «δυνατό χαρτί» της Χρυσής Αυγής, αφού είναι αναγνωρίσιμος στους ψηφοφόρους της Α’ Αθήνας, εκείνους δηλαδή που βγάζουν δήμαρχο στην Αθήνα και εξαιρετικά δημοφιλής, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που φέρεται να έχει στα χέρια του.

«Ο υποψήφιός μας θα είναι είτε στέλεχος πρώτης γραμμής είτε όνομα που θα προκαλέσει έκπληξη και θα κάνει πολλούς να μην πιστεύουν στα αφτιά τους», δήλωσε στην εφημερίδα ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Πρόσθεσε δε ότι οι δημοτικές εκλογές θα είναι «καθαρά πολιτική αναμέτρηση» επιβεβαιώνοντας την πρόθεση να μετατρέψει την εκλογική διαδικασία σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης και του μνημονίου.

Αποκάλυψε μάλιστα και το σύνθημα του συνδυασμού. «Κεντρικό μας σύνθημα θα είναι Αθήνα Ελληνική», είπε.

12 σχόλια:

  1. MPRABO LIAKO KAI SYNTOMA ARXIGOS EISAI O KATALILOTEROS ME DIAFORA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. DHSTHXOS AFOU META APO TOSA XRONHA POU MAS KHBERNOUSAN DHMOKRATES KE DEN KANAN THPOTA ALO APO TO NA LHSTEBOUN THN XORA PREPH NA DOKHMASOUME KE ALOUS ME NEES HDEES HLHA PROXOPA TO XORHOMOU ME 350 KATHKOUS PSHFHSAN45ATOMA XRHSH ABGH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. gia arxh mathe orthografia kai ase tis ma8hmatikes analogies...XRYSA ABGA BRASTA

      Διαγραφή
    2. Εσυ που τον διορθώνεις γιατί δεν γραφεις ελληνικα ρε μορφωμενε ?

      Διαγραφή
    3. giati mporw re monike sumboule

      Διαγραφή
  3. 3.05KATARHHN MATHE NA PROFERHS XORHATH KE META NA MHLAS GHA ALOUS DEN LEME GIA ARXH LEME KATARXHN STO XORHOSOU ETSH MHLAS AHDE BRE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3.28 DEN GRAFO ELLHNIKA GIATI O HPOLOGHSTISMOU EXH MONO LATHNHKH GRAFH ARA GHA NA ASKOLHSE ME ENAN ANORTHOGRAFO PREPH NA KATALABENHS TH GRAFO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ξερω αν σου αρεσουν η δεν σου αρεσουν τα βραστα αυγα!! θελεις δεν θελεις θα τα φας!!! 20% θα παρει η χρυση αυγη στις επομενες εκλογες!!! κ οσο περνανε τα χρονια κ οι 60 φευγα σε ηλικια <> μειωνονται τοσο οι νεες γενιες θα δινουν δυναμη στην χρυση αυγη!!! κ τωρα καλη σου ορεξη!!!!

      Διαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οταν βαζεις τον λυκο να προσεχει τα προβατα...ξερεις το αποτελεσμα, ο ανθρωπος ειναι ψυχακιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εκει μας οδηγησε ο συριζα στην χρυση αυγη
    το μεγαλυτερο κακο στην χωρα δεν το εφερε το πασοκ ουτε η νεα δημοκρατια αλλα ο συριζα
    και οπως ειπε καποιος μερικα κ...παιδα του συνασπισμου θα μας κανουν ολους φασιστες σε αυτη την χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News