Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Ο μικρός Τζάκο ψάχνει σπίτι

Σύλλογος φίλων ζώων Αριδαίας η ΕΛΠΙΔΑ

Είμαι ο Τζάκο ένα τσοπανόσκυλο 3,5 μηνών που με πέταξαν σαν ανεπιθύμητο στο κτήμα μιας φιλόζωης ευτυχώς οικογένεια μαζί με τον αδερφό μου, η οποία με φροντίζει με πολύ φροντίδα και αγάπη και γλύτωσα από βέβαιο θάνατο μέσα στην παγωνιά!

Η οικογένεια αυτή δεν μπορεί να με κρατήσει γιατί ήδη μεγαλώνει και άλλα παρατημένα κουτάβια και έχει και πολλά δικά της ζώα...

Αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε ένα μεγαλόσωμο ποιμενικό φύλακα και ένα πιστό φίλα για πάντα, αν έχετε αγάπη να δώσετε σε ένα καινούργιο μέλος στην οικογένειά σας, είναι ευκαιρία να ανοίξετε την αγκαλιά σας, το σπίτι σας, την αυλή σας εγώ θα σας περιμένω μια και ο αδερφός μου υιοθετήθηκε και έμεινα χωρίς αυτόν.

Είμαι εμβολιασμένος με τα πρώτα μου εμβόλια, έχω κάνει το εμβόλιο κατά της λύσσας και είμαι τσιπαρισμένος, πανέτοιμος με το βιβλιάριο υγείας μου για υιοθεσία η οποία θα γίνει με συμβόλαιο υιοθεσίας και το προνόμιο της δωρεάν τροφής για έξι μήνες από την εταιρία pedigree.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6974711945.

Σύλλογος φίλων ζώων Αριδαίας η ΕΛΠΙΔΑ
αριθ. Αποφ. Πρωτοδικείου 324/2002.

1 σχόλιο:

  1. αγαπητοί φίλοι άκρη δεν βγαίνει με τα αδέσποτα.καθε λίγο θα έχουμε κι άλλα κι άλλα αδέσποτα σκυλάκια.Καλώς ή κακώς βρείτε εσεις οι πιο ειδικοί λύσεις πιο ουσιαστικές.Γιατί προφανώς σύντομα δε θα μπορούμε να περπατήσουμε ακόμα κι αν ευγενικά περιμένουμε τις ομάδες αδέσποτων να περάσουν.Μελλοντικά κανείς δεν μας αποκλειει κόσμος χωρίς παιδεία να συνεχίζει να καταφέρετε με μεγαλύτερο και χειρότερο τρόπο σ αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News