Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Απόπειρα αυτοκτονίας του πρώην φρουρού του Παναγιώτη Ψωμιάδη

Τον βρήκε σε μια λίμνη αίματος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Αστυνομικός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε.

Πρόκειται για τον 34χρονο πρώην φρουρό του πρώην Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Μάλιστα, ο Π. Ψωμιάδης ήταν αυτός που το πρωί της Κυριακής βρήκε τον επί σειρά ετών φρουρό του μέσα σε λίμνη αίματος στο σπίτι όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα και ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ.

Ο πρώην Περιφερειάρχης αναζήτησε τον 34χρονο καθώς ο τελευταίος δεν απαντούσε στα επίμονα τηλεφωνήματά του.

Όπως έγινε γνωστό, ο 34χρονος φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε στο πρόσωπο, θέλοντας έτσι να βάλει τέλος στη ζωή του, μη αντέχοντας άλλο τα προσωπικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του 34χρονου, συνταξιούχος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., στο άκουσμα της είδησης για την απόπειρα αυτοκτονίας του γιου του, υπέστη έμφραγμα. Μεταφέρθηκε κι αυτός στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Η μαρτυρία του Παναγιώτη Ψωμιάδη

''Μπήκα μέσα και έμεινα άναυδός. Το πρόσωπο του Γιάννη δεν διακρινόταν από τα τραύματα που προκάλεσε η σφαίρα. Το όπλο ήταν στα χέρια του'' λέει στο seleo.gr και συνεχίζει... ''αρχικά μας πήγαν στο Ιπποκράτειο. Εκεί κατάλαβαν ότι η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ κρίσιμη και μας πήγαν απευθείας στο στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου και έγινε η επέμβαση αφαίρεσης τους βλήματος''.

''Ήξερα ότι τον τελευταίο καιρό ήταν ιδιαίτερα αγχωμένος, από τη μία για την οικογενειακή του κατάσταση η οποία όδευε προς τη λύση του γάμου του και από την άλλη οικονομικά ζητήματα που τον βασάνιζαν. Σίγουρα δεν πήγαινε ποτέ το μυαλό μου ότι θα μπορούσε να κάνει αυτό το απονενοημένο διάβημα'' σημειώνει ο κ. Ψωμιάδης.

---
Πηγή: NewsIt.gr

2 σχόλια:

  1. Από πού και ως πού ο τελεσιδίκως καταδικασθείς δικαιούται να έχει αποσπασμένο φρουρό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ 4.45 ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ. ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΣΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΠΡΩΣΟΠΑ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ TΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News