Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Φρικτό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη - Στραγγάλισαν τον μπάτλερ στην πισίνα

Ένα έγκλημα βγαλμένο από ταινία θρίλερ συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη

Ο υπηρέτης από τη Σρι Λάνκα, βρέθηκε νεκρός με το κεφάλι και τον κορμό από το άψυχο σώμα του, στο νερό της πισίνας...

Όλα έγιναν σε πολυτελή βίλα, που βρίσκεται στους Ελαιώνες της Πυλαίας Θεσσαλονίκης. Θύμα ένας 25χρονος που εργαζόταν στο υπηρετικό προσωπικό και βρέθηκε νεκρός στην εσωτερική πισίνα. Στην αρχική της ανακοίνωση η αστυνομία, έκανε λόγο για γυναίκα οικιακή βοηθό που βρέθηκε νεκρή, αλλά όπως αποσαφηνίστηκε πρόκειται για τον μπάτλερ από τη Σρι Λάνκα.

Τον άτυχο άντρα βρήκε αργά χθες το απόγευμα (17-02-2013) συνάδελφός του, που αμέσως ειδοποίησε τους εργοδότες και εκείνοι την αστυνομία. Στη βίλα έφτασε ιατροδικαστής που διαπίστωσε ότι ο θάνατος προήλθε από ασφυξία.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία, εντοπίστηκαν ''αμυχές πίσω από τους λοβούς των αυτιών". Το κεφάλι και ο κορμός του άτυχου υπηρέτησε, βρίσκονταν μέσα στο νερό της πισίνας.

Οι συνθήκες του θανάτου αλλά και το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα, γεννούν πολλά ερωτήματα στην αστυνομία που συνεχίζει τις έρευνες για να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη.

---
Πηγή: NewsIt.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News