Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Σε άθλια κατάσταση οι δρόμοι της Αλμωπίας

Φωτογραφία: Mάκης Σαμαράς

Μεγάλη είναι η κωλυσιεργία του Δήμου Αλμωπίας στο θέμα της επισκευής των δρόμων, οι οποίοι είναι σε άθλια κατάσταση.

Ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί σε ολόκληρη την επαρχία, είναι το οδικό δίκτυο της Δωροθέας.

Η εικόνα του οδοστρώματος στην είσοδο του χωριού είναι απλά τραγική, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία πρωτοβουλία για αποκατάσταση, με τους κατοίκους να δηλώνουν αγανακτησμένοι.

5 σχόλια:

  1. gia elate kai stin kostantia mia volta...mono dimotika teli xserete na mazeuete...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παντου τρυπες.μηπως ριχνεται κακης ποιότητας άσφαλτο????? κάτι συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η Αλμωπία λογω βροχοπτωσεων κλπ ειναι ειδικη περιοχή και θελει άλλους ειδους αντιμετωπιση στο θέμα ασφαλτοστρωσης κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι εταιρείες που φέρνουν την άσφαλτο δεν υπογράφουν ρήτρες εγγύησης? ρίχνουμε και ξανά πάλι τα ίδια? δουλευόμαστε συνεχώς? δεν υπάρχει κανείς άνδρας εκεί στο δημαρχείο να κλείσει κανέναν φυλακή? προχωράμε σε άλλου τύπου κινήσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. autoi I lakouva egine apo ergasies ths DEYA gia ergasia diktiou kai tin anoixe oergatis tis deya ekeinos o mesilikas me tin kokkini forma kai to xantho moustaki..
    tsiki tsiki taki mia trypa me moustaki...
    xaxaxa.... kalo eee

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News