Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Η χορογραφία των Ελλήνων Ολυμπιονικών που καθήλωσε τους τηλεθεατές

Δείτε το βίντεο

Μία από τις καλύτερες στιγμές του χθεσινού τελικού του Dancing with the Stars ήταν η εμφάνιση των Ελλήνων Ολυμπιονικών που χόρεψαν και συγκίνησαν τους πάντες με την προσπάθειά τους.

Υπό την καθοδήγηση της Γκαλένα Βελίκοβα, ο Μιχάλης Μουρούτσος, η Εύα Χριστοδούλου, η Κλέλια Πανταζή, η Ευαγγελία Πλατανιώτη, η Σοφία Παπαδοπούλου και η Βιργινία Κραβαριώτη απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν ότι βάλουν στο μυαλό τους και μας έδειξαν ότι διαθέτουν μεγάλο ταλέντο και στο χορό.

Εκείνος όμως που καθήλωσε τους πάντες ήταν ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τάε Κβο Ντο, Μιχάλης Μουρούτσος που στο τέλος του χορευτικού έκανε μια απίστευτη επίδειξη του αθλήματός του, μαζί με δύο μαθητές του, που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τις πιο εκλεπτυσμένες χορογραφίες.

Όλο το στούντιο, θεατές, κριτές, διαγωνιζόμενοι, στάθηκαν όρθιοι και χειροκρότησαν τους Ολυμπιονίκες που για μια ακόμα φορά μας έκαναν περήφανους, ενώ έκδηλη ήταν η συγκίνηση, ειδικά της Γκαλένα Βελίκοβα και του Αλέξη Κωστάλα που δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά του.

ΔΕΙΤΕ την απίστευτη χορογραφία των Ολυμπιονικών


 ---
Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News