Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

"Πνίγηκε" στα λασπόνερα το Δημαρχείο της Αλμωπίας

Θύμα της κακοκαιρίας και της δυνατής βροχής

Θύμα της κακοκαιρίας έπεσε για άλλη μια φορά το Δημαρχείο της Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, η σφοδρή κακοκαιρία και η δυνατή βροχή πλημμύρησε το υπόγειο του κτηρίου, στο οποίο στεγάζονται η ΔΗΚΕΔΑ και η ΔΕΥΑ, με αποτέλεσμα να χρειάζονται… βάρκες για να μπει κανείς μέσα στον χώρο.

Αν και το ύψος του νερού έφτανε μέχρι τον αστράγαλο και χρειάστηκε η επέμβαση των μηχανημάτων της ΔΕΥΑ για την συλλογή των νερών, σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση δεν προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές.

7 σχόλια:

  1. ε οχι ρε παιδιαααααααααααα φτανει πιαααααααααααααα αν ειναι δυνατων μια δυνατη βροχη εριξε και καταστραφηκαμεεεεεεεεε ελεοσσσσσσσσσσσσσ πιαααααααααααααααααα αθηνα γιναμεεεεεεεεεεεεεεεεε ξεβουλωστε τα φρεατια απο τα σκουπιδια ριξτε πισα στισ λακουβεσ .οσο για το δημαρχειο τι να πω αν ο δημαρχοσ δεν ενδιαφερεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..ναι να ρθει σπιτι σου ο δημαρχος, πες τι δεν μπορεις να κανεις;

      Διαγραφή
  2. ΑΠΟλυστε υπαλληλους και κλειδώστε την αιθουσα.Τοσα άτομα εκει μέσα τι κάνουν? κοροίδεύουν οι πάντες την πολυκοσμία που έχει το δημαρχείο ,10 άτομα κουβαλάνε το ίδιο έγγραφο,που πρέπει να υπογράψουν 3 άτομα που πρέπει να να να κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδια, τι φταινε οι υπαλληλοι,το υπογειο προοριζοταν εξ αρχης για αποθηκη/αρχεια.το υγειονομικο με επισημο εγγραφο κατοπιν καταγγελιας απαγορεψε την λειτουργια επιχειρησεων κ εκρινε επικινδυνη την εργασια σ αυτο κ ομως συνεχιζουν να εργαζονται οι υπαλληλοι κ δεν διαμαρτυρονται.κανονικα θα πρεπει να αρχισουν τις καταγγελιες για να φυγουν οσο γινεται πιο γρηγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ!!!ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ? Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ ΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ! ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως υπερβάλουμε λίγο με αυτήν την "Πλημμύρα"!
    Μία βροχή ήταν ,τι τόσο πολύ πια με αυτήν την πλημμύρα εε ένταξη Φεβρουάριο έχουμε ακόμη... θα δούμε και βροχές και αλλά τέτοια δύσκολα σε αντιμετώπιση καιρικά φερόμενα δεν πρέπει ούτε έτσι να αντιδράτε αλλά ούτε να φέρνετε την καταστροφή από μια βροχή. Είπαμε!
    Και ως αναφορά για το δημαρχείο ... αντί να σπαταλάμε λεφτά από εδώ και από εκεί κύριε δήμαρχε καν'τε και κάτι σωστό φυτέψαμε τριαντάφυλλα έξω απ'ο το δημαρχείο πέρσι και κανένας σας δεν νοιάστηκε για αυτά ! ξεράθηκαν ! εε και με τόσες λακκούβες εκεί πίσω λογικό να γεμίσει νερά ποιος σας φταίει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπαρχει εγγραφο του υγειονομικου;;;;; που το πηγαν στο αρχειο;;; δεν αμφιβαλλουμε για την υπαρξη του ομως με μια επισκεψη ή αναφορα στον συμπαραστατη του δημοτη αμεσως θα λυθει το θεμα.τι καθονται κ καθαριζουν τα νερα καθε φορα που βρεχει; το εγγραφο κ αμεσως στον συμπαραστατη.
    ..



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News