Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Eurovision: Τι ψήφισε το κοινό και η επιτροπή το βράδυ του τελικού;

Του Χάρη Λεμπιδάκη

Κανείς χθες βράδυ δε μίλαγε για το πόσα τηλεφωνήματα έγιναν, πόσα μηνύματα στάλθηκαν κλπ.

Αυτό αμέσως μου δημιούργησε την εντύπωση οτι είχαμε αρνητικό ρεκόρ ψήφων πράγμα που μου το επιβεβαίωσε άτομο απο την χθεσινή παραγωγή που ήταν στο κοντρόλ.

Ο χθεσινός τελικός ήταν υπέροχος και πολύ καλά στημένος σκηνοθετικά. Η παρουσίαση απο Βανδή- Καπουτζίδη ήταν εξαιρετική και κάποια στιγμή ίσως οι πρωταγωνιστές πέρασαν σε δεύτερη μοίρα απο τους λαμπερούς καλεσμένους και τα ντουέτα που έγιναν.

Η Κριτική επιτροπή έμαθα οτι ψήφισε πρώτη την Τζωρτζίνα και στην συνέχεια Αγάθωνα, Θωμαή Απέργη και Αγγελική Ηλιάδη.

Απο την άλλη πλευρά το κοινό έδωσε την πρωτιά στον Αγάθωνα με χαρακτηριστική άνεση, την δεύτερη θέση στην Θωμαή, την τρίτη στην Τζωρτζίνα και την τέταρτη θέση στην Αγγελική Ηλιάδη.

Άρα βλέπουμε οτι η έκπληξη πήγε να γίνει αλλά ο χρόνος ήταν μόλις 25 λεπτά για να ψηφίσει ο κόσμος και ήταν χαμηλός αριθμός σε γενικές γραμμές.

---
Πηγή: newspistol.gr
Χάρης Λεμπιδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News