Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Είδηση - Βόμβα: Έγκυος η Reeva στο παιδί του Pistorius!

Το μυστικό της εγκυμοσύνης ήταν αυτό που οδήγησε στα άκρα τον αθλητή

Μια είδηση που σοκάρει έρχεται στο φως στην υπόθεση του Oscar Pistorius και τη δολοφονία της Reeva Steenkamp.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η Daily Star, η 29χρονη καλλονή ενημέρωσε τον σύντροφο της για την εγκυμοσύνη της, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά εκείνος δεν την πίστεψε!

«Η αστυνομία πιστεύει πως το μυστικό της εγκυμοσύνης ήταν αυτό που οδήγησε στα άκρα τον αθλητή με αποτέλεσμα να την πυροβολήσει» δήλωσε πηγή στην εφημερίδα.

Οι πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι αρχικά να τσακώνεται, εξαιτίας ενός γραπτού μηνύματος που έλαβε η Reeva από τον πρώην σύντροφο της και παίκτη του ράγκμπι, Φρανσουά Χουγκάαρντ, με τον οποίο διατηρούσαν φιλικές σχέσεις.

Ο Pistorius ζήλεψε και η διαφωνία μετατράπηκε σε άγριο καβγά. Τότε η Steenkamp του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, γεγονός που έφερε στα άκρα τον αθλητή που είτε δεν την πίστεψε, ή δεν πίστευε πως το παιδί ήταν δικό του! 

---
Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News