Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Πλησιάζει στα play off ο Εδεσσαϊκός

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Μετά από μέτριο παιχνίδι ο Εδεσσαϊκός επικράτησε δύσκολα με σκορ 1 – 0 του πρωτοπόρου Μ.Α. Πέλλας και πλησίασε στις θέσεις που οδηγούν στα πλαίη όφ.

Το ματς ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους πιο επιθετικούς να είναι σαφώς ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, να δημιουργούν και να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες, ενώ διαμαρτύρονται μάλλον δικαιολογημένα για ένα ακυρωθέν τέρμα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και κατάφεραν να προηγηθούν και το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά με την μπάλα πάνω-κάτω και φάσεις εκατέρωθεν με χαμένο πέναλτι για τους φιλοξενούμενους και δοκάρι για τους γηπεδούχους που άντεξαν τελικά στην πίεση και πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη.

Στο 50’ ο Τσάτσε έκανε ωραία σέντρα και ο Δημήτρης Λαφαζανίδης που καιροφυλακτούσε με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 1 – 0. Στο 61’ ο Δημήτρης Γάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής κ. Θεοδωρόπουλος καταλόγισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Γιώργος Τζιβελέκης αλλά ο Ηλίας Τζίγκας με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στο 79’ ο Δημήτρης Λαφαζανίδης είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 90’+ ο Γιώργος Τζιβελέκης έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν από δύο μέτρα έστειλε την μπάλα άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ο Νίκος Θεοδωρόπουλος (Χρήστος Παναγιωτίδης – Μεθόδιος Σλατίντσης).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Μ.Α. Πέλλας έχει παράπονα από τους βοηθούς κ. Παναγιωτίδη για το ακυρωθέν τέρμα και κ. Σλατίντση για καταλογισμό οφσάιντ σε δύο φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News