Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

To Ιρανικό πρακτορείο ειδήσειων "έντυσε" με photoshop την Μ. Ομπάμα καλύπτοντας τα "σκανδαλώδη" σήμεια της...

Καλύψαν τους όμως και το μπούστο της...

Πολύ.. ανοιχτό... για τα δικά τους δεδομένα στο Ιράν, έκριναν οι δημοσιογράφοι του Ιρανικού πρακτορείου ειδήσεων πως ήταν το φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε στα Oscar, η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Μισέλ Ομπάμα...

Έτσι θεώρησαν σωστό να επέμβουν ψηφιακά και να καλύψουν τόσο το μπούστο της όσο και τους ώμους της για να γίνει το φόρεμα πιο ...σεμνό! Έτσι ενώ η αυθεντική φωτογραφία της ήταν αυτή...



Στα Ιρανικά μέσα ενημέρωσης ήταν αυτή...

Όπως βλέπεις κι εσύ, στη δεύτερη φωτογραφία με τη βοήθεια του photoshop το φόρεμα της συζύγου του προέδρου της Αμερικής είναι πιο κλειστό στο ντεκολτέ και έχει και μανίκια! 

---
Πηγή: tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News