Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Αποθέωσαν τον Παπανδρέου στο συνέδριο

Τον υποδέχθηκαν με ενθουσιώδη συνθήματα

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προσήλθε στην αίθουσα του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ και έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους συνέδρους, οι οποίοι φώναζαν το όνομά του: «Παπανδρέου, Παπανδρέου» και τα συνθήματα: «το ΠΑΣΟΚ είν' εδώ, ενωμένο, δυνατό» και «Να΄τος, να΄τος ο πρωθυπουργός».

Ο κ. Παπανδρέου προσήλθε στο ΣΕΦ στις 18:15 και από τη στιγμή της προσέγγισής του έως την είσοδό του στην αίθουσα του Συνεδρίου, συνοδευόταν από μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που βρέθηκαν στον δρόμο του.

Κατά την είσοδο του κ. Παπανδρέου στην αίθουσα, απουσίαζε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Κατά την είσοδό του στον χώρο του Συνεδρίου, στο βήμα είχε ανέβει ήδη ο πρώην υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος αναγκάστηκε να καθυστερήσει την έναρξη της ομιλίας του και η διαδικασία διακόπηκε για περίπου δέκα λεπτά, καθώς οι παριστάμενοι, όρθιοι και οι περισσότεροι και με χειροκροτήματα, υποδέχτηκαν τον τέως πρόεδρο του Κινήματος. 

---
Πηγή: newsbeast.gr


27 σχόλια:

  1. Ελα μ...ι στον τοπο σου, δεν διωρθωνοντε με τιποτα οι ανθρωποι, βρε καντε τουπεκι...αφηστε τον να ξεχαστει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε σεις εδώ εμεις βγάλαμε τον Αντωνάκη πρωθυπουργό που δεν έχει δουλέψει ποτέ,που ήταν 100 χρόνια βουλευτής στο ίδιο άπιο σύστημα ,και το βιολί συνεχίζεται?

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΟΥΦΟΣ3 Μαρτίου 2013 στις 2:13 μ.μ.

      ΚΡΙΜΑ ΤΑ 2 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΗΣΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΙ.......ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ... ΠΟΣΟ ΒΟΔΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ... ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΩΓΑ ΣΕ ΠΑΣΤΕΛΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΓΛΥΚΑ.

      Διαγραφή
  2. ΝΑΤΟΣ ΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ ΡΑΤΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΡΕ.ΓΑΜΗΣΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κριμα,δεν λεμε να μαθουμε απο τα λαθη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μαζοχισμός, η Χαζομάρα, αυτού του γαμημένου, περήφανου λαού, που εξακολουθεί να χαϊδεύει οικονομικούς Εγκληματίες όπως τον
    προδότη γιωργάκη ξεπερνά κάθε όριο. Ενώ πρέπει να πάει αμέσως στην φυλακή τον χαϊδεύουν μερικοί πανηλίθιοι άχρηστοι πανίβλακες που βολεύτηκαν στο κωλοδημόσιο που από λιθάρι έγινε σάν τον Όλυμπο. Για να κόβουν τώρα τις ενισχύσεις των πολυτέκνων, τις
    συντάξεις των αναπήρων,τα επιδόματα τετραπληγικών, κάθε κοινωνική
    πρόνοια, τα Νοσοκομεία,την παιδεία, την παραμέληση της εθνικής μας άμυνας, την μπουρδελοποίηση τών πανεπιστημίων, την τρομερή μάστιγα ανεργίας,τούς εξωφρενικούς φόρους που οδηγούν σε δήμευση της περιουσίας μας που κάναμε με ιδρώτα και αίμα.
    Ο γιωργάκης που αγκαλιάζουν οι Ζωόφιλοι οπαδοί του, δείχνει το
    μέγεθος της αμορφωσιάς και της βλακώδους ολικής τους τύφλωσης.
    Τόν βλέπουν σάν Εθνοσωτήρα, τα τομάρια του κερατά, έχει λόγο να
    μιλάει ο κύριος υπαίτιος της καταστροφής της Πατρίδας μας. Είναι
    ποτέ δυνατόν; μήπως είμαστε πρόβατα για σφαγή; ή μήπως έγινε η Χώρα μας Χοιροστάσιο και όλοι ζούμε στην λάσπη και στον βούρκο;
    Ανοίξτε τα μάτια σας υπνωτισμένοι ξυπνήστε κοιτάξτε καθαρά την
    θλιβερή πραγματικότητα που μας έφερε αυτός ο αμερικανόφιλος βλάξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μα αυτοί εκεί μέσα πιστεύουν ότι για τη κρίση φταίνει η ΝΔ. Ειναι μια άποψη κι αυτή.Δημοκρατία έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. i ilithiotita tou ellina den tha teliosi pote!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΑ ΣΑΣ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΗΜΕΝΟΙ Σ ΑΥΤΟ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ....ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΜΑ ΠΟΙΑ ΒΟΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ Τ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ..ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΜΗ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΚΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ή είναι ηλίθιοι ή μας κάνουν πλάκα. Δυστυχώς όμως οι ΠΑΣΟΚΟΙ δεν φημίζονται για το χιούμορ τους. Άρα προσκυνάνε τον Παπανδρέου συνειδητά. Ε, λοιπόν είναι πολιτικά μαλάκες. Δεν εξηγείται αλλιώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΝΚΑΛΙΑΖΑΝ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ .ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΟΥΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όταν γίνει και ο Σαμαρας στόχος των πολιτών όπως και ο Παπανδρεου τότε θα ηρεμησουν τα πνευματα.Μέχρι τότε οι μισοί μόνο τα ακοΎΝΕ.Νοσφερατου.

      Διαγραφή
  10. ΕΑΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΑΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΑΖΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ηρεμηστε! μεσα σε 10 εκατ ελληνες στατιστικα αναλογουν και 10.000 πανηλιθιοι πολιτες. μεσα απο αυτους οι 1000 ειναι πασοκ....σε ολες τις εποχες υπηρχαν οπαδοι και των μεγαλυτερων εγκληματιων! δεν λεει κατι...δηλ ολοι αυτοι που δηλωνουν αλληλεγγυη στον κουφοντινα, γιωτοπουλο, ξηρους κτλ...και υπερασπιζονται εγκληματιες τι ειναι?αναλογικα εξηγείται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εδω θα κανουμε πάλι ηρωα το Μητσοτάκη που ήταν ο πιό μισητός...διώχνουμε στο εξωτερικό τα καλύτερα μυαλά που δικαιώνονται αλλού ενώ εδω δεν μας κανουν,ο Εφραιμ είναι εξω ενω έπρεπε να ειναι μέσα και άλλα παλαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..εδω καναν ηρωες τα λαμογια του πασοκ, φαντασου, τον Μητσο θ αφηνανε.

      Διαγραφή
  14. ΑΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΧΑΝ ΛΑΜΠΑΚΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. KANENAΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ...ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τι πασόκος τι νουδούλας βρε μεγάλε? ποιά η διαφορά? εναλλαγή εξουσίας δεν κάναν τόσα χρόνια? πρέπει να είσαι πολύ κόλλημα για να τους ξεχωρίζεις ή να έχεις συμφέροντα μεγάλα για να ξεχωρίζεις μέσα στα σκατά αυτό που θές εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μηπως για αυτο λενε οτι η Ελλαδα ειναι χωρα του φωτος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. εδω εσεις οι νεοδημοκρατες κανατε πρωθυπουργο τον ΠΡΟΔΟΤΗ της παραταξης και σας ξενιζει που βλακες πασοκοελληνες φωναζουν ζητω τον γιωργακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΣΟΚΟΣΤΑΝ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ....ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. oloi αυτοι νομιζουν οτι θαδιορισουν κανεναω υπαλυλο κριμα δεν βαζουμε μυαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν υπαρχει καμια αμφιβολια, μας ψεκαζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News