Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Χρυσή Αυγή: Ετοιμάζει παιδικούς σταθμούς μόνο για παιδιά Ελλήνων

Το θέμα της "κατήχησης" έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων

Μετά τα “σχολεία μίσους” η Χρυσή Αυγή σχεδιάζει Κέντρα Προσχολικής Αγωγής για παιδιά Ελλήνων.

Παρά το σάλο που δημιουργήθηκε με το πρόγραμμα “Διάπλαση των παίδων” για παιδιά απο 6 έως 10 χρόνων, το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου ετοιμάζει παιδικούς σταθμούς μόνο για παιδιά Ελλήνων.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, οι πρώτοι δέκα παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν από το καλοκαίρι και το εγχείρημα έχει αναλάβει ο βουλευτής, Ηλίας Παναγιώταρος. Ήδη νομικοί σύμβουλοι του κόμματος αναζητούν τη φόρμουλα κάτω από την οποία θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.

«Σε πρώτη φάση θα λειτουργήσουμε παιδικούς σταθμούς στο κέντρο της Αθήνας, όπου υπάρχουν και τα μεγαλύτερα προβλήματα, αφού στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς δυστυχώς προτεραιότητα έχουν τα παιδιά των λαθρομεταναστών και όχι τα Ελληνόπουλα» τονίζει ο βουλευτής στην εφημερίδα.

Το θέμα της "κατήχησης" έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Οι φωνές που ζητούν την παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας και της Εισαγγελίας ολοένα και πληθαίνουν ενώ ακαδημαϊκοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας πως με αυτόν τον τρόπο προάγεται η μισαλλοδοξία, το φυλετικό μίσος ή προσβάλλεται η φυσιολογική ψυχοσωματική ανάπτυξη των παιδιών.

17 σχόλια:

  1. Για να ασκησει προφανως την προπαγανδα της στα μικρα παιδια και να τα χειραγωγησει...Τα σχολεια αυτα θα αποτελουν κεντρα δημιουργιας φασιστων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα κανουν το παιδι μ δεν το πηραν στο παιδικο σταθμο με εισοδημα 6,500 ε το αλβανακι ειχε ποιο πολλα μορια κ επιλεχτηκε ο αλβανος δεν εχει κανει φορολογικη δηλωση δεν πληρωσε ποτε φορο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ που τα ξέρεις όλα αυτά για την οικογένεια του αλβανού? μηπως εσύ του κάνεισ τη φορολογική δήλωση?

      Διαγραφή
  3. Καλα θα κανουν! Σταματηστε πια να το παιζετε και καλα αντιρατσιστες και της λοιπες χαζομαρες!
    Πρωτα ο Ελληνας και μετα οι αλλοι. Ετσι γινετε στο εξωτερικο παιδια. Εργαζομαι στην Σαντορινη και οταν πηγα στην αρχη,οταν ελεγ πως ειμαι Ελληνας με ελεγαν οχι,ευχαριστω,θελουμε αλλοδαπους! Να πανε στα τσακιδια ολοι τους! Παντε εσεις αν θελετε να ζησετε στην χωρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε λυπάμαι. γεμισε φασίστες η αριδαια.

      Διαγραφή
    2. Βάλτα με τους πονηρούληδες Έλληνες εργοδότες που προτιμούν τους φτηνούς αλλοδαπούς, βλάκα(3:16 μ.μ.). Σου δείχνουν το φεγγάρι και κοιτάς το δάχτυλο.

      Διαγραφή
  4. Τι κάθεστε και αναπαράγετε ή και σχολιάζετε τις ηλιθιότητες των ναζί;
    Όσο ο Κλασιδιάρης έδωσε την βουλευτική Lexous σε ανύπαντρη μητέρα, όσο λειτούργησε η τράπεζα αίματος μόνο για Έλληνες και τόσες άλλες παπαριές που έχουν πει-οι ναζί- κατά καιρούς για να κάνουν ντόρο, άλλο τόσο θα λειτουργήσει κι αυτό.
    Διότι για να λειτουργήσει παιδικός σταθμός ιδιωτικός- τέτοιος θα είναι στην προκειμένη περίπτωση- απαιτείται άδεια από μια σειρά κρατικούς φορείς και σε πολιτική οργάνωση ΔΕΝ δίνεται.
    Αν όμως κάποιος θέλει να κάνει ιδιωτκές συναντήσεις και "μαθήματα" σε εξάχρονα, είναι ελεύθερος εφόσον φυσικά την ευθύνη για την παρουσία των εξάχρονων στο χώρο την φέρουν οι γονείς που θα τα συνοδεύουν.
    Ο κάθε γονέας -αποκλειστικά-έχει την ευθύνη για το πού θα πάει το εξάχρονο καμάρι του.
    Αν θέλει το καμάρι του να οδηγηθεί στο χοιροστάσιο και να το κάνει γουρουνόπουλο, με γεια του και χαρά του. Απλώς οφείλει να γνωρίζει ότι το επόμενο βήμα από το χοιροστάσιο συνήθως είνα το σφαγείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου βγάζω το καπέλο για το συγκροτημένο και εύστοχο σχόλιό σου. Ιδιαίτερα επιτυχημένη και απολαυστική η αναλογία περί χοίρων...

      Διαγραφή
  5. Τα παιχνιδια που παιζουν ειναι:
    1) Δειρτε τον πακιστανο
    2) Πιαστε τον αλλοδαπο
    3) Σφαλιαρες στα κουμουνια
    4) Σηκωστε το δεξι σας χερι
    5) Πεταξτε στην θαλασσα τους τσιπρες
    Τα μαθηματα θα ειναι:
    1) Πως γινετε το σαπουνι..?
    2) Πως να φτιαξετε ενα στρατοπεδο συγκεντρωσης?
    3) Τι ειναι οι θαλαμοι αεριων και σε τι χρησιμευουν?
    4) Πως να ξεχωρισεις τον ΕΛΛΗΝΑ?
    5) Ξυρισμενο κεφαλι. Πως να το κανεις σωστα χωρις να κοπεις
    Η προσεγγιση μου ειναι χιουμοριστικη. αν θιχτηκε κανεις...... προβλημα του..
    αλλωστε οποιος εχει την μυγα..... να την δωσει πισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΝ ΔΙΔΑΣΚΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΑΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΑΚΟΥΣ ΒΛΕΠΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΕ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΧΛΙΔΑΤΗ ΖΩΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειλικρινά σε λυπάμαι και εσενα . δεν απορώ με τα ποσοστά της χρυσης αυγης στην αριδαια.

      Διαγραφή
    2. 9:43 μ.μ. συνέχισε να βλέπεις μεγκα . σου κανει καλο. μορφώνεσαι.

      Διαγραφή
  7. Επίσης θα συμπλήρωνα(8:44 μ.μ.)θα γίνεται διδασκαλία παροιμιωδών εκφράσεων του τύπου:
    -Μάχαιραν δεν έδωσες αλλά μάχαιραν θα λάβεις.
    -Κουτσοί ή στραβοί θα κυκλοφορούν όλοι οι Πακιστανοί στον ΄Αγιο Παντελεήμονα
    -Νίπτω τας χείρας μου, για να φύγουν τα αίματα.
    Θα γίνεται παρουσίαση μεγάλων θεατρικών έργων( Ως γνωστόν η μόρφωση και η λατρεία της τέχνης και του πολιτισμού είναι το χαρακτηριστικό όλων των ναζί)
    π.χ.- Η Φαλακρή Τραγουδίστρια ( του Ιονέσκο) ως φόρος τιμής σε όλα τα ξυρισμένα "ακατοίκητα".
    - Περιμένοντας τον Κοντό, Μαυριδερό και Χοντρό ( του Μπέκετ) Ύμνος στον αρχηγό με τον αντιπροσωπευτικότερο σωματότυπο της ελληνικής φυλής.
    Τέλος στο άμεσο μέλλον θα ανακοινωθεί και η απόφαση της οργάνωσης να επεκτίνει το κοινωνικό της έργο και σε παιδιά μικρότερων ηλικιών. Σε βρέφη. Ακάματες χρυσαυγίτισσες θα προτάξουν τα στήθη τους και θα αναλάβουν την ευθύνη του θηλασμού όλων εκείνων των ελληνοπαίδων που το στερούνται.
    Υπό σκέψη και επεξεργασία είναι ο τρόπος παρέμβασης της οργάνωσης σε προγεννητικό στάδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΡΙΜΠΕΡΤ-ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΥΝΘΙΚΗ ΠΛΑΚΑΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΕΔΕΣΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΥΧΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΩΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΩΤΗΣ .ΣΑΣ ΧΑΛΕΙ ΟΤΙ ΛΕΜ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΕΝΑ ΚΑΡΤΟΣ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ,ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ,
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύντομα οι χρυσαυγίτες θα μας λένε ότι έβγαλαν το παιδί τους Αδόλφο επειδή είναι εύηχο όνομα. Ακόμα και τότε κάποιοι θα τους πιστεύουν πως δεν είναι ναζί. Ρόδα είναι και γυρίζει...αλλά δυστυχώς για τους φασίστες πάντα θα τους περνάει από πάνω.

      Διαγραφή
    2. 'Οταν χαρακτηρίζεις τους άλλους ανθέλληνες(12:35 μ.μ) τουλάχιστον φρόντισε να μπορείς να γράφεις δυο αράδες σαν κανονικός Έλληνας. Από τον τρόπο που γράφεις φαίνεται ότι η σχέση σου με το διάβασμα και την ελληνικά γλώσσα είναι η ίδια που έχει η ενενηνταεπτάχρονη γιαγιά μου με το sex.
      Πότε, πού και ποιο είναι το τελευταίο ιστορικό βιβλίο που διάβασες στη ζωή σου και κάνεις μαθήματα ιστορίας ρε κακομοίρογλου;
      Μήπως γκαζώνεις για να σε προσλάβουν ως επιστημονικό σύμβουλο οι ναζί στα πανεπιστημιακά τους τμήματα. Μην αγχώνεσαι! Εκεί το επίπεδό σου κάνει για πανεπιστημιακή έδρα.

      Διαγραφή

  9. Ο Κασιδιάρης κατηγορείται για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία σε επίθεση σε μεταπτυχιακό φοιτητή που είχε γίνει στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007. Το αυτοκίνητό του αναγνωρίστηκε από πινακίδες που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες. Τις μέρες εκείνες, γινόταν η«Γιορτή Νεολαίας» της Χρυσής Αυγής στου Ζωγράφου και η μεταφερόμενη συμμορία που είχε επιτεθεί στον φοιτητή «προπαγάνδιζε» την φασιστική εκδήλωση στην Πανεπιστημιούπολη ρίχνοντας τρυκάκια της Χρυσής Αυγής και τραμπουκίζοντας νέους με προτίμηση σε όσους είχαν μακριά μαλλιά, φορούσαν σκουλαρίκια, κ.λ.π. τετοια ελλαδα θέλεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News