Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Παπαδημούλης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ξεπεράσει τις "παιδικές ασθένειες"»

Μιλά για κυβέρνηση πλατιάς λαϊκής συμμαχίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά αποκλείει στελέχη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να συγκροτηθεί σε ενιαίο κόμμα, ζητά ο Δ. Παπαδημούλης, που κάνει λόγο για κυβέρνηση πλατιάς λαϊκής συμμαχίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά αποκλείει στελέχη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ξεπεράσει τις "παιδικές ασθένειες" μέσω της συγκρότησης σε ενιαίο κόμμα και ενός πιο ολοκληρωμένου και πειστικού προγράμματος, αφού στη συγκυρία αυτή δεν υπάρχει η πολυτέλεια της εσωστρέφειας» δηλώνει στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Μιλά για κυβέρνηση πλατιάς λαϊκής συμμαχίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά αποκλείει στελέχη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ.

Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι ακολουθεί επικίνδυνη για τη δημοκρατία, όπως λέει, στρατηγική.

Επιτίθεται στον Ευ. Βενιζέλο λέγοντας πως έχει μετατρέψει «τα απομεινάρια του ΠΑΣΟΚ σε εξαπτέρυγα του ΠΑΣΟΚ».

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News