Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Μεγάλη κόντρα Νατάσας Θεοδωρίδου με Λιάγκα - Σκορδά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το λόγο...

Σε αμηχανία ο Γιώργος Λιάγκας με την αποκάλυψη! Οι σκληροί χαρακτηρισμοί της τραγουδίστριας και η απάντηση! 

Αν μη τι άλλο, τα όσα αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά σήμερα το πρωί στους τηλεθεατές, αλλά και στον σύζυγό της, θα συζητηθούν πολύ. Η Φαίη, με αφορμή αναφορά στο όνομα της Νατάσας Θεοδωρίδου, θέλησε να πει κάτι, αλλά ήταν διστακτική για το αν θα έπρεπε ή όχι. Υπό την πίεση των συνεργατών της, η παρουσιάστρια μας άφησε άφωνους...

"Έχω μάθει από τρεις διαφορετικούς ανθρώπους που τους ξέρει η Θεοδωρίδου, ότι δεν μιλάει πολύ καλά για σένα, αλλά δεν ξέρει ότι εγώ τους ξέρω καλά!", είπε η Φαίη Σκορδά στον Γιώργο Λιάγκα και συνέχισε: "Τι εκπομπή είναι αυτή και πως τα λέει... Λέει ότι είσαι άξεστος με μια λέξη πιο ...αυτή. Έχει εμμονή γιατί αυτοί οι τρεις ήταν σε άλλη παρέα, κατάλαβες";

Ο Γιώργος, που αρχικά έδειξε αμήχανος από τις αποκαλύψεις, στη συνέχεια απάντησε: "Με βλέπει και δεν μου μιλάει. Βλάχος είμαι. Περνάει καλά, είμαι η διασκέδασή της! Εγώ σε όλες τις παρέες λέω πόσο καλά κρατιέται και τέτοια"!

Στο πλατό του Πρωινό mou έγινε χαμός από γέλια και επιφωνήματα, καθώς η κόντρα του ζευγαριού με την τραγουδίστρια έπαιρνε επίσημες διαστάσεις.

Δείτε το βίντεο:

www.zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News