Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος!

Η Σίσσυ Χρηστίδου που σε όλες τις συνεντεύξεις της δηλώνει πόσο πολύ θέλει να αποκτήσει μια μεγάλη οικογένεια είναι πλέον πολύ κοντά στο όνειρό της

Η όμορφη παρουσιάστρια πριν από λίγη ώρα ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της!

Η Σίσσυ Χρηστίδου που σε όλες τις συνεντεύξεις της δηλώνει πόσο πολύ θέλει να αποκτήσει μια μεγάλη οικογένεια είναι πλέον πολύ κοντά στο όνειρό της, αφού σε λίγους μήνες, ο πρωτότοκος Φίλιππος θα αποκτήσει ένα αδερφάκι.

 
Πριν από τέσσερις μέρες, όμως, ο τραγουδιστής των "Onirama" καλεσμένος στην εκπομπή "Πρωινό mou" έδειξε πως κάτι ήξερε και ήθελε να κρύψει!!

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε αν θέλουν και δεύτερο παιδί, εκείνος με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του και με λίγη αμηχανία απάντησε: "Ναι, εσείς;"

Προφανώς προσπάθησε να αλλάξει το θέμα της συζήτησης.

Ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε λέγοντας: "Θες την κόρη, τώρα, και ο τραγουδιστής και πάλι του χάρισε ένα μεγάλο χαμόγελο.

---
Πηγή: Fthis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News