Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Εύκολα πήρε το γειτονικό ντέρμπυ ο Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Πιο εύκολα απ' όσο περίμενε πέρασε από την Ν.Πέλλα ο ΜΑ Πέλλας επικρατώντας με σκορ 3 - 0 του τοπικού ΜΑ και έτσι εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα χωρίς όμως να έχει κάνει ρεπό.

Το παιχνίδι το οποίο διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο ξεκίνησε με τους δυο αντιπάλους να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που στην πρώτη φάση που δημιούργησαν πήραν το προβάδισμα και με καλύτερη ψυχολογία στη συνέχεια στάθηκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και το εκμεταλλεύτηκαν αφού πέτυχαν και δεύτερο τέρμα αιφνιδιάζοντας απόλυτα τους μέτριους γηπεδούχους που δεν απείλησαν ιδιαίτερα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κάτι προσπάθησαν να κάνουν, να πιέσουν τον αντίπαλο χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού οι φιλοξενούμενοι κράτησαν εύκολα το σκορ με την εμπειρία τους ενώ ήταν φωτιά στις αντεπιθέσεις τους σκοράροντας και πάλι παίρνοντας έτσι πανεύκολα την νίκη που τους κράτησε στη πρώτη θέση.

Στο 14' ο Μαρίνος Ταναταλίδης άνοιξε το σκορ βάζοντας μπροστά τους φιλοξενούμενους αφού έγραψε το 0-1 ενώ στο 31' ο Μιχάλης Κηλίκης έγραψε το 0-2 παγώνοντας ακόμα περισσότερο τους γηπεδούχους. Στο 79' ο Μανώλης Ρίσκος πέτυχε το 0-3 δίνοντας τέλος στο παιχνίδι υπέρ των φιλοξενουμένων.

Διαιτητής του αγώνα ο Δημήτρης Τσίπας.

8 σχόλια:

  1. ainte manolakia mazeytite sto kavouki sas twra giati polla mas ta eipate.as einai kala o epoptis pou ekopse 4 faseis sigoura goal sto deytero imixrono kai meiname mono sta 3 alliws akoma tha metrousate.kai tou xronou stin a...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ante re pasxalakia vgalate kai glosa tou xronou pali mazi tha paizoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tha exte omada tou xron kalom gia!pale plakonousastan anametaxi sas!mexri kai to gourouni stin klirwsi emeis to kerdisame.perastika sas kai tou xron kanoniste na parakalate na swthite! na deite posa tha fate tote

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. eiste polloi blakes ayta ta xaza ipirxan prin 20 xronia kai bale asxetoi oloi apo podosfairo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δηλαδή δεν ήταν στημένο όπως συζητούσαν σήμερα απ την Αξό ως το Κλεισοχώρι κι απ το Τσαλί ως τα Κουφάλια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συζητούνταν παντού αλλά μάλλον ήταν φήμες.η Νεα Πελλα κανονικά δεν χάνει στην εδρα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΠΥΡΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΩΝΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΗΣΟΥΝ ΑΜΙΛΗΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News