Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Νέα στέγη για τις "Αλησμόνητες Πατρίδες" Αλμωπίας

Ανακοίνωση

Επιτέλους το όνειρο κάθε μικρασιάτη/σας έγινε πραγματικότητα!

Στης 26-2-2013 και ώρα 7:00 μμ το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Αλμωπίας ψήφισε την παραχώρηση στέγης [παλαιάς πυροσβεστικής] στον σύλλογο Μκρασιατών ''Αλησμόνητες πατρίδες Αλμωπίας'', και έτσι οι Μικρασιάτες απέκτησαν την δική τους στέγη.

Ευχαριστούμε θερμά τον δήμαρχο Αλμωπίας κύριο Δημήτρη Πασόη, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κύριο Κώστα Νικολαΐδη, τους αντιδημάρχους κυρία Δέσποινα Καλδερεμτζή, Σταύρο Καραμαριά και όλους όσους συνέβαλαν ώστε να αποκτήσουμε και εμείς την δική μας στέγη.

Λαός που ξεχνά την ιστορία του πεθαίνει και μεις δεν θα ξεχάσουμε ποτέ! Οι θύμησες δεν πεθαίνουν, θάβονται μονάχα προσωρινά στις στάχτες του νου... αν βρεθεί κάποιος να σκαλίσει τις στάχτες, ξεπετιούνται ολοζώντανες γεμάτες φως!

Αρχίζουν λοιπόν οι εργασίες μας...



 
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος
Μεμα Αποστολοπουλου

3 σχόλια:

  1. ο δημος εχει ιδιοκτητα κτηρια και..."παραχώρηση στέγης" ενω παραληλα πληρωνουμε ενοικια για κεπ-πολαιοδομιες-λειξειαρχειο κτλ.
    δεν ειναι σωστο και μαλιστα εν καιρο κρισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολα για τους τους ψηφους μια ζωη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τις εργασιες που γινονται ποιος τις πληρωνει?ο δημος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News