Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Ενδιαφέρουσες προτάσεις του Βασίλη Κανονίδη

Ουσιαστικές προτάσεις

Στην παρουσίαση κάποιων ουσιαστικών προτάσεων προχώρησε ο Βασίλης Κανονίδης, κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης του Δ.Σ. Αλμωπίας.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος αναφέρθηκε αρχικά στην κατασκευή αποχετευτικού δικτύου ακαθάρτων οικισμού Αριδαίας, η οποία απ’ ότι φαίνεται δεν θα αργήσει να ξεκινήσει.

Όπως είπε, «είμαστε μια ανάσα πριν την έναρξη κατασκευής του αποχετευτικού, ενός από τα πιο σημαντικά έργα του αιώνα. Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία για την Αριδαία να γίνει ξανά Αρδέα (από το αρδεύω). Διαρρέουν την πόλη μας αρκετά ποτάμια τα οποία έχουν σκεπαστεί. Είναι η στιγμή που η Αριδαία πρέπει να αποκτήσει ταυτότητα. Να έχει σημεία αναφοράς αυτά τα ποτάμια».

Επιπλέον, ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑ έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στις τοπικές κοινότητες Λουτρακίου και Προμάχων και συγκεκριμένα τόνισε ότι το 2011 βγήκε η έγκριση περιβαλλοντικών όρων για την κατασκευή εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων. Συγκεκριμένα, για τους Προμάχους έκανε γνωστό ότι χρειάζεται επικαιροποίηση της μελέτης για το αποχετευτικό και προμελέτη του βιολογικού. Όσον αφορά στο Λουτράκι, όπως είπε ο κ. Κανονίδης, χρειάζεται μελέτη αποχετευτικού και προμελέτη βιολογικού.

Επίσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος πρότεινε την αξιοποίηση των στρατηγικών σχεδιασμών τόσο του πρώην Δήμου Αριδαίας, όσο και του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου του έτους 2009.

Τέλος, τόνισε ότι θα πρέπει τα συγκεκριμένα θέματα να απασχολήσουν τόσο την συμπολίτευση, όσο και την αντιπολίτευση, ώστε να πετύχει ο Δήμος Αλμωπίας κάτι παραπάνω, ενώ κάλεσε την τεχνική υπηρεσία και τον καθ’ ύλην αρμόδιο πολιτικό προϊστάμενο να αναλάβει τις ευθύνες του.

3 σχόλια:

  1. Θα δημοσιευσετε τα σχολια μας ή δεν σας "εξυπηρετουν"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. pois xerei ti grafeis kai den ta vazouyn. an thes na na valoun na valeis kai to onoma sou apo katw.

      Διαγραφή
    2. Σιγα ρε 6.50 μη τους κανεις ντα, ακου απαιτησεις ο ανωνυμος.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News