Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Χαλαρά πήρε το τρίποντο ο Μέγας Αλέξανδρος Ν. Μυλοτόπου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Εντυπωσιακός ο ΜΑ Ν. Μυλοτόπου συνέτριψε με σκορ 4-2 τον Εδεσσαϊκό σε ένα ματς που πριν αρχίσει έδειχνε ότι θα γίνει μεγάλη μάχη για τον τελικό νικητή.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους φιλοξενούμενους νωρίς - νωρίς καθώς προηγήθηκαν στο σκορ ενώ το δεύτερο τέρμα που ήρθε σχετικά γρήγορα έδωσε άλλον αέρα στους γηπεδούχους αφού οι Εδεσσαίοι δεν έδειχναν να βρίσκονται σε καλή μέρα και έτσι κύλησε το ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι δυνατά και το τρίτο τέρμα τους έδωσε τέλος στο παιχνίδι αφού δεν υπήρχαν περιθώρια αντίδρασης από τους φιλοξενούμενους ενώ οι γηπεδούχοι που επανήλθαν στις καλές εμφανίσεις διεύρυναν και άλλο το σκορ πετυχαίνοντας θριαμβευτική νίκη ενώ σίγουρα η ήττα αυτή αποτελεί άλλη μια κακή παρένθεση για τον Εδεσσαϊκό που προς το τέλος μείωσε το σκορ.

Στο 7' οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν όταν ο Αντώνης Ρίτε έγραψε το 1-0 ενώ στο 15' ο Μιχάλης Γκότσης έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του γράφοντας το 2-0. Στο 58' ο Βασίλης Νάτσης ανέβασε το σκορ στο 3-0 για τους γηπεδούχους ενώ ο ίδιος παίχτης στο 78' έγραψε το 4-0 για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι στο 85' όταν ο Δημήτρης Λαφαζανίδης έκανε το 4-1. Το τελικό 4-2 έγινε στο 90' από τον Βαγγέλη Μεταξά.

Διαιτητής του αγώνα ο Πέτρος Διδασκάλου.

2 σχόλια:

  1. οι διακοπες στον Εδεσσσαικό άρχισαν.καλό καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Happy holidays to Edessaikos! Lovely city with very nice waterfalls! Good vacations to all of you!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News