Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Λαφαζάνης: «Μη μιλήσεις στο Ιδρυμα Καραμανλή» - Τσίπρας: «Εγώ θα πάω»

«λάθος στρατηγικής να μπαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο ίδιο κάδρο με τη Ν.Δ. και να την διαχωρίζει σε καλή και κακή.»

Ο επικεφαλής του Αριστερού Ρεύματος Παναγιώτης Λαφαζάνης αλλά και ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ βουλευτής Αλέξης Μητρόπουλος σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου ζήτησαν από τον Αλέξη Τσίπρα να μην μιλήσει στην εκδήλωση που διοργανώνει την Τρίτη στο Μέγαρο Μουσικής το Ιδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Πρόκειται για την εκδήλωση με αφορμή τα 15 χρόνια από το θάνατό του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας η οποία θα έχει ως θέμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής: Τότε και τώρα- Δημοκρατία, οικονομία, πολιτισμός και Ευρώπη».

Οι κύριοι Λαφαζάνης και Μητρόπουλος μαζί με άλλους 9 που συντάχθηκαν με την άποψή τους ζήτησαν από τον κ. Τσίπρα, όπως αποκαλύπτει η εβδομαδιαία εφημερίδα Realnews, να μην μιλήσει χαρακτηρίζοντας «λάθος στρατηγικής να μπαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο ίδιο κάδρο με τη Ν.Δ. και να την διαχωρίζει σε καλή και κακή.»

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Τσίπρας απέρριψε τις αιτιάσεις με «στρατηγική προσέλκυσης καραμανλικών ψηφοφόρων» και στόχο «να γίνει αποδεκτός πλέον από αστικά κοινωνικά στρώματα».

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News