Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ντέρμπυ γειτόνων

Είναι από τα παιχνίδια χωρίς αύριο

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση στη Ν. Πέλλα, όπου ο τοπικός Μ.Α. υποδέχεται στο γειτονικό ντέρμπυ τον Μ.Α. Πέλλας.

Αναμένεται πλήθος κόσμου την Κυριακή στο παιχνίδι αυτό, όπου οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για τους δικούς της λόγους η κάθε μια.

Είναι από τα παιχνίδια χωρίς αύριο που έχουν ξεχωριστό θέαμα και πολύ σασπένς και μαγνητίζουν τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

6 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΝΕΑ ΠΕΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως τα κατάφερε η Νέα Πέλλα θα μας πείς και μας να μάθουμε; Γιατί αν δεν μας πείς σημαίνει ότι είσαι άσχετος.

      Διαγραφή
  2. Etsi k alliws to exei dwsei i nea pella opote tzampa tha paei o kosmos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ti lete vre asxeti oli ginate idiki dite ta stimena aloy OXI sti NEA PELLA gatakia e gatakia

      Διαγραφή
  3. η Νεα Πέλλλα δεν δουλεύει τον κόσμο της .Και κυνηγάει τέταρτη θέση.Οσοι μιλάνε για στημένα,μιλάνε εκ του πονηρού.Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος θα είναι στον αγώνα αυτόν για να δει τι θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η Αψαλος υπολογίζει τρίποντο επι του Προφήτη σε 2 αγωνιστικές.Το κερδίζει και πάει μπαραζ.Η 4η θέση μπαραζ ανοδου ειναι ανοιχτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News