Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Επίθεση Τζάκρη σε Σαμαρά - «Κανείς δεν πιστεύει ότι η Κυβέρνηση διαπραγματεύεται»

"Ο κ. Σαμαράς συνεχίζει σαν να πρόκειται για μονοκομματική κυβέρνηση και σαν να μην έχει πάρει το μήνυμα από τον ελληνικό λαό"

«Νομίζω πως είναι ακόμα πολύ νωρίς να συζητάμε για τις αυτοδιοικητικές εκλογές».

Αυτή ήταν η απάντηση της Θεοδώρας Τζάκρη σε ερώτηση σχετικά με το αν ευσταθούν οι φήμες που τη θέλουν να θέτει υποψηφιότητα για Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Η Βουλευτής Πέλλας του ΠΑΣΟΚ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Λόγο της Πέλλας», αναφέρθηκε στο σχέδιο «Αθηνά», δήλωσε ότι «ο κ. Αρβανιτόπουλος συγκρότησε ένα σχέδιο αλλαγών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση που μόνο αλλαγές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Πρόκειται για ένα σχέδιο εξυπηρέτησης πολιτικών σκοπιμοτήτων, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση των Σερρών, το καραμανλικό προπύργιο, όπου αναβαθμίζονται τα κατά τόπους ιδρύματα. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι συνεχίζουν να λειτουργούν, σύμφωνα με το σχέδιο, τμήματα με τέσσερις φοιτητές, ενώ άλλα με εκατοντάδες απορροφώνται και αλλάζουν αντικείμενο σπουδών. Ποιά είναι λοιπόν τα κριτήρια από τα οποία προέκυψαν οι συγχωνεύσεις; Ο κ. Αρβανιτόπουλος οφείλει να πάρει το σχέδιο πίσω και να συγκροτήσει ένα πραγματικό σχέδιο ανάπτυξης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη θέση του σχεδίου εξυπηρέτησης ημετέρων με την ονομασία “Αθηνά”».

Επίσης η κα Τζάκρη άσκησε για άλλη μια φορά αντιπολίτευση στον Πρωθυπουργό, λέγοντας πως «κανείς δεν πιστεύει πλέον ότι η Κυβέρνηση διαπραγματεύεται. Πρόκειται για ένα παιχνίδι εντυπώσεων με προκαθορισμένες αποφάσεις και την Τρόικα κυρίαρχη να επιβάλλει ελεύθερα όποια πολιτική θεωρεί πως ανταποκρίνεται στα συμφέροντα των δανειστών. Οι εκλογές έγιναν όμως ακριβώς γι' αυτόν το λόγο. Για να αλλάξουν αυτές οι πολιτικές. Ο κ. Σαμαράς όμως συνεχίζει σαν να πρόκειται για μονοκομματική κυβέρνηση και σαν να μην έχει πάρει το μήνυμα από τον ελληνικό λαό. Όσο συνεχίζουν αυτές οι πολιτικές λιτότητας είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αλλαγή προς το καλύτερο για τον ελληνικό λαό».

2 σχόλια:

  1. ΑΝ ΔΕΝ Σ' ΑΡΕΣΕΙ.. ΤΡΑΒΑ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Κυρια φαινετε οτι δεν τ αντεχει, εχει μεσα τοσο αντιδεξιο μενος που απορω πως υπαρχει μεσα σε μια δεξια κυβερνηση.Ανοιγη το στομα της και βγαζει φαρμακι, κατι που δεν συμβαινει με αλλους πασοκους.Δεν γνωριζει οτι το κομα της υπαρχει ελεω Σαμαρα; αλλιως κυρια μου δεν θα υπηρχατε στο χαρτη, ενω τωρα εστω και κουκιδα ανασενετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News