Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

«Κολυμβητήριο» το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αριδαίας - Δείτε φωτογραφίες

Δείτε φωτογραφίες

Σε… «κολυμβητήριο» μετατράπηκε για άλλη μια φορά το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αριδαίας.

Πριν λίγες μέρες και κατά τη διάρκεια των ισχυρών βροχοπτώσεων, το κλειστό γυμναστήριο γέμισε νερά τα οποία έτρεχαν από παντού, λες και επρόκειτο για ανοιχτό χώρο.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές είναι μεγάλα, καθώς εκτός από αυτό, υπάρχει και έλλειψη πετρελαίου.

Δείτε φωτογραφίες:




 

8 σχόλια:

  1. ακομα περιμενουμε προσληψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..ναι να βαλουν μερικες υπηρετριες, λιγους μασερ, ε και καναν μαγειρα να σας μαγειρευει, αντε ρε εδω ο κοσμος καιγετε κ εσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΥΠΟΣ; ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ; Ε ΖΕΙΣ ΑΛΛΟΥ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ, ΑΡΚΕΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εδώ και ένα χρόνο χωρίς θέρμανση το δακ αριδαίας για την καθαριότητα δεν μιλάω καν άθλια και από εκεί και πέρα κατά καιρούς προβλήματα σαν και αυτό. Για βλακείες ξέρετε να δίνεται λεφτα για παιδεία όμως και την δημόσια υγιεινή ούτε λόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι γιατι θα φτιαξουν το εργο του αιωνα και κανουν οικονομια!:))

      Διαγραφή
  5. λείπουν 2 άτομα στο Δ.Α.Κ.Α. Υπάρχει εκκλησία χωρίς παπά?φίλε 7:00 2 άτομα απ αυτα τα άτομα που πεινάνε δεν πρέπει να πάρουν? πως θα ζήσουν δηλαδη? πλάκα έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. υπάρχουν ομάδες με εφηβικά,γυναικεία και παιδικά τμηματα ,εκτος απο την άρση βαρών και την ορειβατικη λέσχη που κι αυτοί εκεί στεγάζονται .Γι αυτά τα παιδιά γίνονται όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News