Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Εξαπλάτανος: Εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του Σερβικού Μνημείου

ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ

Με επικεφαλής τον πρόεδρο του Μορφωτικού Συλλόγου Εξαπλατάνου “Μ. Λουντέμης”, Φώτη Αραμπατζή και μια ομάδα εθελοντών ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του Σερβικού Μνημείου.

Ακολουθούν φωτογραφίες:





 

9 σχόλια:

  1. μπραβο στο συλλογο για την πρωτοβουλια!το μνημειο ενος αλλου λαου στον τοπο μας και η περιποιηση του και ο σεβασμος στους νεκρους του δειχνει ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ... αυτον που δεν εχει η δημοτικη αρχη που υποδεχθηκε την εκπροσωπο της σερβιας στην αριδαια με το μνημειο τους μεσα στην βρωμια...κι οπως λεει ο λαος κ.πασοη η καθαριοτητα ειναι μιση αρχοντια...και δεν εννοει μονο την ατομικη μας καθαριοτητα... οσο για τον μη πολιτισμο προς την επισκεπτρια σας δεν χρειαζονται χρηματα γι αυτο...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mpravo ston morfotiko syllogo eksap/nou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τόσα χρόνια τι έκαναν? δεν ειναι υπόλογοι οι παρελθουσες διοικησεις δημων συλλογων και λοιποι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πρωην αξιωματικος. Εχω τυχει σε τρισαγια του στρατου για τους νεκρους με δημαρχο τον κ.Ζερζη και το μνημειο ηταν αψογο .Μην τα ισοπεδωνεις ολα εκτος αν δεν ηξερες.

      Διαγραφή
  4. οι άλλοι εθελοντές που είναι; μήπως αυτά γίνονται για προσωπική προβολή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ που ησουν?
      Φωτη προχωρα στο εργο σου και ασε τους κακοπιστους να λενε

      Διαγραφή
  5. ΦΙΛΕ 5,14 ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΝΗΡΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΑΣ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΙΝ ΔΗΜΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι έγινε παιδιά αφήσαμε το σπίτι του Λουντέμη και βρήκαμε καινούριο παιχνιδάκί?Πάρτε καμια πρωτοβουλία όπως κάνουν άλλα χωριά μαζέψτε χρήματα και τρόφιμα,στα σχολεία τα παιδιά πεφτουν κάτω απο την πείνα.Αφήστε τους νεκρούς στην ησυχία τους δεν παραξηγιούνται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News